Κοντρέρας: Να διορθώσουμε τα δεύτερα ημίχρονα

Πτώση στην απόδοση του Ολυμπιακού στα δεύτερα ημίχρονα έχει εντοπίσει ο Πάμπλο Κοντρέρας, που τόνισε πως αυτό θα πρέπει να το βελτιώσουν οι ερυθρόλευκοιΟ πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ και νυν του Ολυμπιακού, Πάμπλο Κοντρέρας, διατύπωσε την γνώμη πως η ομάδα του θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα που έχει στα δεύτερα ημίχρονα, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι πειραιώτες θα είναι σε καλύτερη κατάσταση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
 
"Σε αυτούς τους αγώνες πάντα δίνεις το 100% διότι είσαι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Θέλαμε να κερδίσουμε και παίξαμε εξαιρετικά στα πρώτο ημίχρονο. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή μας έπεσε και αυτό είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί και στο παρελθόν. Δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθούμε, αλλά οφείλουμε να διορθώσουμε αυτό το οποίο συμβαίνει στα δεύτερα ημίχρονα. Είναι κάτι που μπορούμε να το βελτιώσουμε.
 
Πάντα έχουμε κίνητρο με όποιον κι αν παίζουμε ιδιαίτερα με ομάδες δυνατές όπως ο ΠΑΟΚ. Προσπαθούμε πολύ και νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να πει πως η ομάδα δεν προσπαθεί. Νομίζω στους επόμενους αγώνες θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε αυτό το πρόβλημα. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Ίσως κάποια στιγμή έρχεται η φυσιολογική κόπωση, απόρροια των πολλών αγώνων αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση για τους ημιτελικούς και μακάρι να περάσουμε στον τελικό", δήλωσε.