Κοτσάτος: Προτεραιότητα η ανέγερση του γηπέδου

Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος μίλησε για τις εξελίξεις των εκλογών της Ερασιτεχνικής, επιβεβαιώνοντας τη στήριξη που έχει από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Επιπλέον τόνισε πως στόχος της νέας διοίκησης είναι η ανέγερση του καινούργιου γηπέδου.

Ο νέος διοικητικός ηγέτης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μίλησε στο ΝovaΣΠΟΡ fm για τη διεξαγωγή των εκλογών μέσα από τις οποίες θα αναλάβει και επίσημα τα "ηνία" της "Μάνας" ΑΕΚ, τονίζοντας πως όσα έχει πει τον τελευταίο καιρό είναι σαν να τα λέει ο ίδιος ο Μελισσανίδης, τον οποίο βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος, έθεσε ως βασική προτεραιότητα της νέας διοίκησης την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οσον αφορά τη διαδικασία των εκλογών, είπε πως εξελίσσεται κανονικά ενώ τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τα μεσάνυχτα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ fm:

Για τη διαδικασία και τα αποτελέσματα των εκλογών:
"Όλα προχωρούν κανονικά και σύμφωνα με την προκήρυξη της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τα μεσάνυχτα. Σήμερα είναι μία μέρα για τους ΑΕΚτσήδες που σταματά τη μιζέρια και γίνεται η αρχή για να ξαναγίνουμε μια μεγάλη ομάδα και να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία".

Για το αν η φιλία του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη έπαιξε ρόλο στο να βγει μπροστά:
"Πράγματι, η φιλία μου με τον κ. Μελισσανίδη έπαιξε κάποιο ρόλο, αλλά ανέκαθεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με την Ερασιτεχνική. Είχαμε το σθένος, το κουράγιο και τις ικανότητες να ηγηθούμε αυτή τη δύσκολη εποχή".

Σχετικά με το αν θα γίνει κάποια επίσημη τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών:
"Δεν γνωρίζω αν θα κάνει κάποια εξαγγελία. Πάντως να είστε σίγουροι, πως όσα έχουμε πει αυτόν τον καιρό είναι σαν να τα λέει ο κ.Μελισσανίδης. Δεν πρόκειται να πούμε ποτέ στον κόσμο πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Εμείς θέλουμε να κάνουμε πρώτα πράξεις και μετά δηλώσεις και οι εξαγγελίες".

Για τους στόχους της καινούργιας διοίκησης:
"Το πρώτο μας μέλημα είναι το χτίσιμο των γηπέδων, να τρέξουμε όσο το δυνατών τις εξελίξεις, να πετύχουμε την εξυγίανση της "Μάνας" ΑΕΚ και να μπορέσουμε να αναπτύξουμε τα τμήματα υποδομών".