Κουρμπέλης: Πάμε για την πρώτη θέση

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης και της Εθνικής Νέων μίλησε για το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και στην ανάγκη να πάρει η Εθνική την πρώτη θέση για να μην πέσει με δύσκολο αντίπαλο στην επόμενη φάση. Παράλληλα, αναφέρθηκε σε Μαυρία, Κατίδη, αλλά και στην Παραγουάη.Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sentra 103.3:

Για το Mundial: «Τρομερή εμπειρία, ξεκινήσαμε πολύ καλά με νίκη που μας έδωσε ψυχολογία και πιστεύω κατά 90% θα πετύχουμε τον στόχο μας και θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Εμείς πάντα σκεφτόμαστε κάποιους συνδυασμούς αποτελεσμάτων αλλά ο προπονητής μας λέει να μην σκεφτόμαστε τίποτα γιατί είναι ένα παιχνίδι και μπορούν να γίνουν όλα».

Για την πρώτη θέση: «Είναι πολύ σημαντική η πρώτη θέση θα παίξουμε με ομάδα όχι τόσο μεγάλη κλάσης και θα το κυνηγήσουμε αυτό. Έχουμε δει αρκετά παιχνίδια των άλλων εθνικών είναι πολύ δύσκολο τουρνουά με μεγάλες δυνάμεις, όπως βλέπετε και στον όμιλο μας όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται».

Για την παρουσία της ομάδας: «Ο καθένας δεν παίξει για τον εαυτό του, είμαστε μια ομάδα ενωμένοι και κοιτάμε τον καλό της ομάδας, τα υπόλοιπα θα έρθουν μετά. Το κλίμα στην ομάδα είναι φιλικό υπάρχει ομοιογένεια, βοηθάει ο ένας το άλλο».

Για τις απουσίες του Κατίδη και του Μαυρία: «Είναι μεγάλες απώλειες αλλά υπάρχουν παιδία που μπορούν να αναπληρώσουν αυτά τα κενά. Τα παιδία τα σκεφτόμαστε και τους αφιερώνουμε τα καλά αποτελέσματα είμαστε μαζί τους».

Για την Παραγουάη: «Εμείς είχαμε το Μεξικό για μεγάλη δύναμη στ ο τουρνουά. Οι ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες και γίνεται χαμός σε κάθε αγωνιστική. Η Παραγουάη έχει δείξει καλό πρόσωπο θα την αναλύσουμε και θα δούμε τι μπορεί να κάνουμε».