Κουστένης: Αυτή την φορά είμαστε στην πλευρά των χαμένων

Ο προπονητής του Περιστερίου, Τζίμης Κουστένης, σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Κολοσσό, στάθηκε στις ομοιότητες που είχε η αναμέτρηση του Σαββάτου (6/4) με αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Καβάλα, τονίζοντας πως η κατάσταση για την ομάδα του είναι ελεγχόμενη."Να συγχαρώ τον κόουτς Βασίλη Φραγκιά και τον Κολοσσό για τη δίκαιη νίκη. Ηταν ουσιαστικά μία επανάληψη του αγώνα που δώσαμε εμείς την περασμένη εβδομάδα, μόνο που αυτή τη φορά είμαστε στην πλευρά των χαμένων.
Είχαμε πει πριν από το παιχνίδι, ότι αυτά τα παιχνίδια κρίνονται πέρα από την τακτική και την ανάλυση, στο ποιος το θέλει πιο πολύ. Τα παιδιά του Κολοσσού ήξεραν ότι έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο.
Εβγαλαν όλη την ενέργεια τους μέσα στο γήπεδο και αυτό αποτυπώθηκε σε κάποιες κερδισμένες φάσεις και στα ριμπάουντ.

Εμείς από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά ακολουθούσαμε στο σκορ και αν παίρναμε το παιχνίδι αυτό θα γινόταν με 1-2 μεγάλα σουτ.
Είχαμε τη δυνατότητα αυτή, δεν μπήκαν τα σουτ που θα γύριζαν το παιχνίδι και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, κάνουν μεγάλη προσπάθεια.
Και στο παιχνίδι αυτό προσπάθησαν με εξαίρεση ένα τρίλεπτο στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου δείξαμε ολιγωρία με αποτέλεσμα ο Κολοσσός να κάνει τη διαφορά.
Συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς. Η κατάσταση για μας είναι ελεγχόμενη, αφού γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε.

Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και προετοιμαζόμαστε για την αναμέτρηση με τον Αρη στην έδρα μας, όπου πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε.
Να συγχαρώ και πάλι τον κόουτς και τον Κολοσσό και ελπίζω στο τέλος οι δύο ομάδες να καταφέρουν να μείνουν στην Α1", είπε ο προπονητής του Περιστερίου.
Από την πλευρά των παικτών, ο Δημήτρης Κομποδιέτας είπε: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες του Κολοσσού, οι οποίοι μας κέρδισαν δίκαια. Ηταν ένα παιχνίδι σε μία δυνατή έδρα.
Είπαμε να μπούμε δυνατά από την αρχή, αλλά δεν είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και σε κάποια σημεία βιαστήκαμε.

Οταν δεν είσαι συγκεντρωμένος σε εκτός έδρας παιχνίδια και στα 40 λεπτά, δεν μπορείς να κερδίσεις. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Είναι στα χέρια μας να μείνουμε στην κατηγορία και θα παλέψουμε για την ιστορία της ομάδας, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα είμαστε αυτοί που μαζί με τον Κολοσσό θα μείνουμε στην κατηγορία. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Κολοσσό".