Κουστένης: Θα δώσουμε ότι μπορούμε για την παραμονή

Το Περιστέρι θα δώσει ότι μπορεί για να παραμείνει στην κατηγορία, όπως δήλωσε μετά την ήττα από τον ΑΓΟΡ ο προπονητής της ομάδας, Τζίμης Κουστένης, ο οποίος έδωσε και συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου."Εγινε ένα παιχνίδι που παίχθηκε στα ίσια και οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου για αυτό. Είχαμε πει από την 1η αγωνιστική πως όλα θα κριθούν στην τελευταία και έτσι γίνεται.

Ισως βιώνουμε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Η Καβάλα έπεσε οπότε εμείς ο Ηλυσιακός και η Ελευσίνα θα δώσουμε ότι μπορούμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Και πάλι να δώσω τα συγχαρητήρια μου σ' όλο το οικοδόμημα του Ρεθύμνου. Εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε για τον στόχο μας", είπε ο προπονητής του Περιστερίου.

Από την πλευρά των παικτών, ο Δημήτρης Κομποδιέτας είπε: "Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο που έπαιξε στα ίσια και δικαίωσε όλους για το ότι το ματς παίχθηκε στα ίσια.

Τα νέα είναι ευχάριστα για εμάς, αφού ηττήθηκε η Ηλυσιακός και εμείς θα έχουμε την ευκαιρία με νίκη την τελευταία αγωνιστική να σώσουμε την χρονιά. Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και πάμε σε έναν "τελικό" για την παραμονή".