Κουστένης: Ποιοτική ομάδα ο ΚΑΟΔ


Ο Τζίμης Κουστένης μίλησε για την αναμέτρηση του Περιστερίου με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ, ξεκαθαρίζοντας πως οι Δραμινοί διαθέτουν μία ποιοτική ομάδα
Σε μία δύσκολη έδρα καλείται να αντεπεξέλθει το Περιστέρι το οποίο φιλοξενείται το Σάββατο από τον ΚΑΟΔ στη Δράμα.
Ο Τζίμης Κουστένης μίλησε για την αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής, τονίζοντας πως θα γίνει ένα δύσκολο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
"Ο αντίπαλός μας έχει διαφορετική φιλοσοφία έπειτα από την αλλαγή προπονητή. Ο ΚΑΟΔ ήταν και παραμένει μία ποιοτική ομάδα, με εξαιρετικούς ξένους αλλά και Έλληνες παίκτες", τόνισε στον ΕΣΑΚΕ, ο Τζίμης Κουστένης και συνέχισε:
"Ωστόσο, και εμείς από την πλευρά μας, μετά την απόκτηση των δύο νέων καλαθοσφαιριστών αποκτήσαμε ποιότητα και βάθος. Θεωρώ πως θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες".
Από την πλευρά του, ο Σμους Πάρκερ υπογράμμισε: "Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο ελληνικό πρωτάθλημα για να αγωνιστώ για λογαριασμό του Περιστερίου. Ολόκληρη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε σκληρά γι’ αυτό το παιχνίδι και πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο.
Ακολουθώντας πιστά το πλάνο του προπονητή μας πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη, που θα μας βοηθήσει σημαντικά στη… μάχη που δίνουμε για την παραμονή στην κατηγορία"