Κράβαρικ: Δίκαια προκρίθηκε ο Φοίνικας, ήταν καλύτερος

Την ανωτερότητα του Φοίνικα Σύρου αναγνώρισε ο προπονητής του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ, που συνεχάρη την αντίπαλη ομάδα για την πρόκρισή της στον τελικό
Ο προπονητής του Ηρακλή Αντρέι Κράβαρικ δήλωσε: "Να μην λέμε ψέματα. Το παιχνίδι σήμερα ήταν διαφορετικό από αυτά του πρωταθλήματος.

Η πίεση στα παιδιά ήταν μεγάλη. Είχαμε προβλήματα στην τακτική μας και δεν μας βγήκαν πράγματα που είχαμε πει.

Όταν μας βγήκαν πήραμε το σετ. Αλλά μόνο σε αυτό το σετ καταφέραμε κάτι. Ο Φοίνικας δίκαια προκρίθηκε, ήταν καλύτερος.

Άσχετα με τα σφυρίγματα που δόθηκαν στο τέταρτο σετ. Οι διαιτητές πρέπει να είναι πιο καλοί. Οι καθαρές φάσεις πρέπει να σφυρίζοντα.

Συγχαρητήρια στη Σύρο. Εμείς κάναμε την προσπάθεια, το βάρος που έπεσε στα παιδιά ήταν μεγάλο και δεν μπόρεσαν να παίξουν καλύτερα. Για το πρωτάθλημα, μια καλή απόδοση θέλουμε για να κερδίσουμε.
Για να κάνουμε καθαρή νίκη είναι δύσκολο, εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και αν ο αντίπαλος μας είναι καλύτερος ας κερδίσει. Αυτό το λέω χρόνια.

Και εγώ κάνω κάποια πειράματα, καμιά φορά τους φωνάζω για να αφυπνίζονται, άλλοτε χρειάζεται ηρεμία. έχουμε καταφέρει να παίζουμε ένα διαφορετικό βόλεϊ.

Παίζει ρόλο η πείρα που έχουν οι παίκτες. Μέχρι τώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τη συνεργασία με παίκτες και ομάδα".

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Τζιουμάκας δήλωσε: "Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να πάμε τελικό. Κάναμε πολλά λάθη και δεν δείξαμε έτοιμοι. Είμαστε μια ομάδα που παίζει πλέι άουτ.
Για μένα η χρονιά είναι σημαντική, παίρνω εμπειρίες και κάθε μέρα γίνομαι καλύτερος. Κάναμε πολλά λάθη στην υποδοχή και στην επίθεση και αυτό μας στοίχισε πολύ. Από Δευτέρα έχουμε πολύ δουλειά.
Ο αγώνας με τον Αρη θα είναι σκληρός. Εμείς θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός με το Αιγίνιο".