Κριτική και αυτοκριτική από Μίτσελ και παίκτες στου Ρέντη


Η εικόνα του Ολυμπιακού -και- στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό προβλημάτισε τους πάντες στο Λιμάνι. Τεχνική ηγεσία και παίκτες πήραν το μήνυμα από τις νέες γιούχες του κόσμου στο Καραϊσκάκη και την επομένη του ντέρμπι Μίτσελ και ποδοσφαιριστές συζήτησαν για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια του Ρέντη ψάχνοντας να βρουν... τις πταίει, αλλά και πως θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας ενόψει των ημιτελικών και του τελικού (εφόσον προκριθεί...) του Κυπέλλου!Μετά την ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ που τόνιζε ότι από τους παίκτες "πλέον τους λείπουν και οι δικαιολογίες", προπονητής και ποδοσφαιριστές έκριναν σκόπιμο να μιλήσουν στα αποδυτήρια για την κατάσταση που διαμορφώθηκε ύστερα από την εικόνα τους και την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία έκαναν την αυτοκριτική τους και παραδέχθηκαν τον προβληματισμό τους για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο ντέρμπι με τους πράσινους. Η μεταξύ τους συζήτηση κράτησε για αρκετή ώρα με τον Μίτσελ να εκφράζει τα παράπονά του προς τους παίκτες, οι οποίοι με τη σειρά τους ανέλαβαν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί.

Ο Μίτσελ τους ανέφερε μεταξύ άλλων πως "θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να κοιτάξουμε μπροστά και να πάρουμε το Κύπελλο. Είναι αναγκαίο να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα υπόλοιπα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό".

Ακολούθησαν τοποθετήσεις ποδοσφαιριστών, κυρίως των αρχηγών Αβραάμ Παπαδόπουλου και Γιάννη Μανιάτη, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων... "Δεν παίξαμε καλά, δεν ήμαστε αυτοί που πρέπει το τελευταίο διάστημα και έχει δίκιο ο κόσμος να γκρινιάζει. Είμαστε στεναχωρημένοι, είναι δική μας η ευθύνη γιατί πληγώσαμε τον πρόεδρο και τον κόσμο. Πρέπει να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια, κατακτώντας και το κύπελλο", έλεγαν χαρακτηριστικά.