Κόντε: Ενοχλούμε όταν κερδίζουμε

Μετά την εκτός έδρας νίκη της Γιουβέντους επί της Μπολόνια με 2-0 για το Campionato, ο ιταλός προπονητής της "βέκια σινιόρα" άφησε αιχμές προς πάσα κατεύθυνση, λέγοντας πως οι νίκες της Γιούβε ενοχλούν αρκετούς ανθρώπους στην Ιταλία.Ακολουθούν αποσπάσματα των δηλώσεων του τεχνικού της Γιουβέντους:

"Αν δεν μπορώ ούτε καν να γιορτάσω με τους οπαδούς μετά από μια τόσο σημαντική νίκη, δεν ξέρω τι μπορείς να κάνει κάποιος πια. Ξέρω ότι ενοχλεί πολλούς ανθρώπους, όταν κερδίζουμε, αλλά δεν υπήρχε έλλειψη σεβασμού. Αλλού γίνονται φριχτά πράγματα, όπως πέτρες στα λεωφορεία της ομάδας και δε νομίζω πως ήταν λάθος μου το ότι ήθελα να γιορτάσω με τους οπαδούς μας. Το να πανηγυρίζει μια τέτοια νίκη που μας φέρνει κοντά στο πρωτάθλημα είναι έλλειψη σεβασμού. Τις χειρονομίες τις έκανα προς την κόρη μου".

"Εχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα. Εχουμε πετύχει αρκετά πράγματα, όμως συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπου που έπαιξαν οι παίκτες μου. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα".