Κόντε: Φορμαρισμένη η Μπολόνια

Σύμφωνα με τον Αντόνιο Κόντε, η Γιουβέντους πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στο σαββατιάτικο ματς απέναντι στην Μπολόνια (16/3, 21:45GR), ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως αν η ομάδα του καταφέρει να πάρει τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, τότε θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση και του εφετινού πρωταθλήματος.Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της "βέκια σινιόρα", Αντόνιο Κόντε:

"Κερδίζοντας το Σάββατο, θα στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα και στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Ομως αυτό δε θα είναι εύκολο. Αντιμετωπίζουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία έχει καταγράψει τρεις μεγάλες επιτυχίες, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Θα προσπαθήσουν από την πλευρά τους να πάρουν μια σπουδαία νίκη απέναντι στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας".

"Η Μπολόνια έχει την πιθανότητα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Εχουν έναν εξαιρετικό προπονητή, τον Στέφανο Πιόλι και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Βρίσκονται στην καλύτερη στιγμής της ψυχολογικής και φυσικής τους κατάστασης".