Λάμψη... Αστέρα και στο Περιστέρι!

Μεγάλο διπλό στο Περιστέρι πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος με τέρματα των Ουσέρο και Ράγιος επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου. Οι αρκάδες παραμένουν έτσι στη δεύτερη θέση, ενώ ο Ατρόμητος είναι τέταρτος, αλλά τον χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί από τον ΠΑΣ Γιάννινα.Το παιχνίδι άρχισε... στραβά για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Σάκης Τσιώλης πραγματοποίησε την πρώτη του αναγκαστική αλλαγή. Ο Πιπίνης δεν μπορούσε να συνεχίσει και στη θέση του μπήκε ο Φορμίκα.
Το ματς, πάντως, ήταν μοιρασμένο στο πρώτο εικοσάλεπτο. Ενα σουτ του Μπρίτο και ένα του Ράγιος ήταν οι καλύτερες στιγμές, χωρίς, όμως, να υπάρχει κάποια μεγάλη φάση.
Οσο κυλούσαν τα λεπτά, όμως, ο Αστέρας έμοιαζε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και εξαργύρωσε την υπεροχή του με γκολ του Ουσέρο, έπειτα από ατομική ενέργεια και ασίστ του Ράγιος στο 37`.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αναστόπουλος έριξε στο γήπεδο τον Σουμπίνιο στη θέση του Μπρίτο. Η αλλαγή του Αναστό έχασε και την πρώτη καλή ευκαιρία στο 47`, αλλά το σουτ δεν βρήκε στόχο. Ο Σούμπι ήταν δραστήριος και έχασε ακόμη μία ευκαιρία στο 52`.
Ο Αστέρας άντεξε λοιπόν στην πίεση και κατάφερε μάλιστα να διπλασιάσει τα τέρματά του με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Λέντσε από τον Ράντμαν, ο οποίος πραγματοποίησε λανθασμένη έξοδο. Ο Ράγιος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 2-0 στο 67`.
Ο Αναστόπουλος πέρασε στο παιχνίδι Καραγκούνη και Επστάιν για να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του στο τελευταίο 20λεπτο, αλλά δεν ήρθε ένα γρήγορο γκολ που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης.
Ο Ατρόμητος πίεζε, αλλά ο Αστέρας αμύνθηκε σωστά και απειλούσε με αντεπιθέσεις. Τελικά, το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους και η ομάδα της Τρίπολης παρέμεινε μόνη στη δεύτερη θέση.