Λάμψη αστέρων στο "Μπερναμπέου"

Σκηνές από το ένδοξο παρελθόν αναβίωσαν σήμερα (9/6) στον αγωνιστικό χώρο του "Σαντιαγο Μπερναμπέου", με τις παλιές δόξες της Ρεάλ και της Γιουβέντους να αναμετρώνται για φιλανθρωπικό σκοπό.Αρκεί να δει κάποιος τα ονόματα που πάτησαν σήμερα το χορτάρι του γηπέδου της Ρεάλ. Για τη βασίλισσα αγωνίστηκαν οι Μπούγιο, Ιλγκνερ, Κοντρέρας, Τσέντο, Ρόχας, Ρομπέρτο Κάρλος, Γκορντίγιο, Ιέρο, Παβόν, Σαμπίντο, Ελγκέρα, Ζιντάν (και με τις δύο ομάδες), Καναβάρο (και με τις δύο ομάδες), Ρεδόντο, Ιβάν Πέρεθ, Μπουντραγκένιο, Αλφόνσο, Ντάνι, Μοριέντες, Φίγκο, Αμαβίσκα, Καρεμπέ, Βελάσκο και Φερνάντο Σανθ.

<img alt="" src="/files/Image/2013/jun/09/real(2).jpg" />

Από την άλλη, με τους μπιανκονέρι αγωνίστηκαν οι Τακόνι, Φεράρα, Μπιριντέλι, Μοντέρο, Τοριτσέλι, Τούντορ, Ντάβιντς, Νέντβεντ, Ραβανέλι, Γιούγκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Μίρκοβιτς, Καναβάρο (και με τις δύο ομάδες), Ζιντάν (και με τις δύο ομάδες), Τζιανικέντα, Πορίνι, Σαλιχάμιτζιτς, Μάουρο και Αμορούζο.

<img alt="" src="/files/Image/2013/jun/09/juve.jpg" />

Για την ιστορία οι παλαίμαχοι της Ρεάλ επικράτησαν με 2-1 αυτών της Γιουβέντους, χάρη στα γκολ των Φίγκο στο 6' και Πέρεθ στο 67', ενώ για τους μπιανκονέρι είχε ισοφαρίσει νωρίτερα ο Μοντέρο στο 62ο λεπτό.

<img alt="" src="/files/Image/2013/jun/09/figo zidane.jpg" />

Στα highlights του αγώνα η αλλαγή του Ζινεντίν Ζιντάν (που μάγεψε με την παρουσία του) στο 74ο λεπτό και η είσοδός του λίγο μετά με τη φανέλα της Γιουβέντους, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό του "Μπερναμπέου" αλλά και η... διαμαρτυρία του Νέντβεντ προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, Πιερλουίτζι Κολίνα, επειδή σφύριξε τη λήξη νωρίτερα.