Λάσμε: Σκεφτόμαστε μόνο τον τίτλο

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην προκρίθηκε στο Final 4 του Λονδίνου, όμως η χρονιά δεν έχει τελειώσει για το τριφύλλι. Αυτό επισημαίνει και ο Στεφάν Λάσμε σε δηλώσεις του για τη συνέχεια της προσπάθειας της ομάδας για το πρωτάθλημα.Ο σέντερ των πρασίνων, Στεφάν Λάσμε, μίλησε στην ιστοσελίδα Paoworld.gr για την προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα. Επίσης, μίλησε για τον στόχο του πρωταθλήματος στους αγώνες που έχουν απομείνει για την Α1.
Σχετικά με τα παιχνίδια εναντίον της Μπαρτσελόνα ο Λάσμε τόνισε: "Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα για μας, μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα στο 5ο παιχνίδι και τον αποκλεισμό μας, από το Φάϊναλ Φορ του Λονδίνου, όμως η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής, μας βοήθησε πάρα πολύ για να το ξεπεράσουμε, κρατώντας μας συγκεντρωμένους, έτσι ώστε να μην επηρεαστούμε για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας.
Πηγαίνοντας τη σειρά κόντρα στη Μπαρτσελόνα σε 5 παιχνίδια, δείξαμε ότι είμαστε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, αλλά επίσης και πως όταν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίζουμε δυνατά, μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα. Ήταν κάτι που μας βοήθησε να αποκτήσουμε περισσότερη αισιοδοξία". 
Στη συνέχεια ο σέντερ του Παναθηναϊκού υπογράμμισε: "Παιχνίδι με το παιχνίδι, γινόμασταν όλο και καλύτεροι. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για μας σαν νέα ομάδα που ήμασταν. Έφυγαν αρκετοί παίκτες, ήμασταν αρκετά διαφορετικοί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όμως μείναμε ενωμένοι, και μπορώ να πω ότι ήταν μια πολύ θετική χρονιά΄"/
Τέλος, ο Λάσμε ανέφερε: "Το Πρωτάθλημα είναι το μόνο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας από δω και πέρα, και τίποτα άλλο. Θέλουμε να τελειώσει η κανονική περίοδος, να μπούμε στα πλέι οφ και βήμα βήμα, να είμαστε εμείς αυτοί που στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τίτλου".