Λάσμε: Στον ΠΑΟ για πολλά χρόνια!

Την επιθυμία να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το Τριφύλλι για πολλά χρόνια ακόμα, εξέφρασε ο Στέφαν Λάσμε.Ο σέντερ του Τριφυλλιού μίλησε στο "Top Scorer" Απριλίου. Αποσπάσματα της συνέντευξης δημοσιεύει η εφημερίδα "Πράσινη".

Αναλυτικά...
Για τον Παναθηναϊκό
"Λατρεύω που έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και θα ήθελα να παραμείνω για πάρα πολλά χρόνια» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκαμπονέζος άσος του εξάστερου, απαντώντας στο ερώτημα για το αν θα ήθελε να γίνει ένας ξένος παίκτης - σύμβολο για το τριφύλλι, ενώ στο ερώτημα για το αν θα ήθελε να γίνει ο νέος Μπατίστ του Παναθηναϊκού απάντησε:

Για το αν θέλει να γίνει ο... νέος Μπατίστ
"Σέβομαι απόλυτα τον Μάικ Μπατίστ. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης με εξαιρετική καριέρα. Είναι από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα. ωστόσο, ο καθένας μας είναι ξεχωριστός. Εκείνος λέγεται Μπατίστ, εγώ λέγομαι Λάσμε».

Για τις σχέσεις στα αποδυτήρια
"Ολοι στην ομάδα είναι φιλικοί. Με όλους έχω καλές σχέσεις. Περισσότερο μιλάω με τον Δημήτρη (σ.σ. τον Διαμαντίδη). Είναι ένα συγκροτημένο άτομο με πολλές επιτυχίες στην καριέρα του. Μου αρέσει να συνομιλώ μαζί του για διάφορα ζητήματα, είτε εντός, είτε εκτός γηπέδου. Από εκεί και πέρα είμαι κοντά και με τον Μάρκους Μπανκς με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στο Μαϊάμι. Επίσης και με τον Τζέιμς Γκιστ κάνουμε παρέα αφού στις αποστολές μοιραζόμαστε το ίδιο δωμάτιο. Αλλά, πιστέψτε με, όλα τα παιδιά είναι εντάξει. Και ο Μπράμος και ο Τσάρι. Ολοι".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟ
"Είναι τρελοί, αλλά καλοί τρελοί για εμάς. Ειδικά οι οργανωμένοι είναι πάντα δίπλα μας και βγάζουν απίστευτο πάθος για τον Παναθηναϊκό. Αισθάνομαι υπέροχα που βρίσκομαι σε μια ομάδα με τέτοιο εκπληκτικό κοινό. Και οι φίλαθλοι της Παρτιζάν είναι τρελοί, ωστόσο δεν είναι όσο εκείνοι του Παναθηναϊκού. Οι οπαδοί μας είναι δίπλα μας ό,τι και αν συμβεί. Είτε κερδίζουμε, τίτε χάνουμε. Αυτό είναι σπουδαίο. Γι' αυτό και νομίζω πως οι του Παναθηναϊκού είναι πιο... τρελοί".

Για την "πρόκληση" της κατάκτησης του πρωταθλήματος
"Ναι. Είμαι έτοιμος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός είναι πλέον ο βασικός μας στόχος. Είμαι άνθρωπος που παλεύω μέχρι τέλος για τη νίκη. Σιχαίνομαι την ήττα γι αυτό και πολεμώ για να την αποφύγω. Είμαι πάντα έτοιμος για τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καινούργια ομάδα, αλλά έχει μεγάλες δυνατότητες. Οσο περνάει ο καιρός βελτιωνόμαστε και πιστεύω ότι έχουμε τα φόντα να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα".