"Λήγει το θέμα προπονητή και τεχνικού διευθυντή στον Αρη"

Εξελίξεις αναμένονται στον Αρη και διευθέτηση των θεμάτων της ομάδας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Ευθυμιάδης.Ο αντιπρόεδρος των κίτρινων μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero 107,4" επισημαίνοντας ότι θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις στην ομάδα του Αρη. Σε προσωπικό επίπεδο για το ρόλο που έχει αναλάβει ως υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος: "Το πόστο είναι δύσκολο, αλλά έχουμε αποφασίσει να κινηθούμε σε διαφορετική βάση. Δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά ένας σύνδεσμος μεταξύ του προπονητή και των παικτών με τη διοίκηση".
Για το πότε θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή: "Από ότι έχει πει και ο πρόεδρος και δεσμεύθηκε χθες, εντός της εβδομάδας θα έχει λήξει το θέμα του προπονητή. Αν δεν υπάρξουν εξελίξεις και για τον τεχνικό διευθυντή μέσα στην εβδομάδα, θα γίνει σύντομα. Έχουν γίνει επαφές, δεν είμαι σε θέση όμως να πω τίποτα".
Για την επισημοποίηση της διοίκησης Ηλιάδη: "Η πρώτη μέρα σηματοδότησε μια καινούργια αρχή. Ο πρόεδρος είπε ότι πρέπει να γίνει μια προσπάθεια επανεκκίνησης των δύο αυτών θεσμών. Σηματοδοτήσαμε μια καινούργια συνεργασία με την ΚΜΑ. Βάλαμε σε ένα τραπέζι τους όρους συνεργασίας μας. Αν επιτελούμε όλοι τους ρόλους μας όπως πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".
Για την συνεργασία ΠΑΕ και ΚΜΑ: "Εάν η ΚΜΑ διαπιστώσει ότι υπάρχουν υπερβάσεις, καλώς θα κάνει να μας ελέγξει και να μας καλέσει να απολογηθούμε. Εμείς πάντως θα την ενημερώνουμε για τις κινήσεις μας. Ο πρόεδρος είπε ότι όταν κλείσει η διαχειριστική χρονιά και έχουμε χρεώσει τον Άρη έστω και με ένα ευρώ, θα παραιτηθούμε. Είναι μια τεράστια δέσμευση. Θα πρέπει όλοι οι θεσμοί του Άρη να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη του Αρειανού στους θεσμούς. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα. Θέλει κόπο".
Για τις εξελίξεις στο αγωνιστικό τμήμα : "Ηδη τρέχουν. Κάνουμε συζητήσεις. Όταν είμαστε σε θέση να πούμε κάτι, θα το κάνουμε. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις".