Λίνεν: Από σήμερα υπάρχει μόνο ο Λεβαδειακός

Ο Έβαλντ Λίνεν ζήτησε συγκέντρωση από τους παίκτες του για το προσεχές ματς με το Λεβαδειακό.Το διημέρο ρεπό ανήκει πια στο παρελθόν και ο Γερμανός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να επικεντρωθούν στο κρίσιμο παιχνίδι με το Λεβαδειακό.
Ο Λίνεν είπε στους παίκτες του πως ο αγώνας που έρχεται είναι καθοριστικός για την ομάδα η οποία θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να αρχίσει να απμακρύνεται μια και καλή από τον εφιαλτή του υποβιβασμού. Ο τεχνικός της Ένωσης ζήτησε συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ώστε να επιτευχθεί ο στόχος απέναντι σε μια πολύ επικίνδυνη ομάδα.

"Περάσαμε ένα διήμερο όπου είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε και νομίζω μας έκανε καλό σε όλους. Από σήμερα ωστόσο σκεφτόμαστε μόνο τον Λεβαδειακό και το πώς θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και χρειαζόμαστε τη νίκη για να απομακρυνθούμε οριστικά από τις τελευταίες θέσεις. Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, ειδικά στην έδρα της, και θέλω να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πετύχουμε τον στόχο μας" ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.