Λαμπρόπουλος: Εζησα το μεγαλείο του ΟΦΗ

Με τον καλύτερο τρόπο μίλησε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος για την ομάδα του ΟΦΗ σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος έπλεξε το εγκώμειο της ομάδαςτου Ηρακλείου που στήριξε την επάνοδο του. Σε συνέντευξη που έδωσε ο παίκτης του ΟΦΗ σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι, όσα έζησε στο σύλλογο τη φετινή χρονιά και την δική του προσωπική απόδοση τονίζοντας πως τη χρονιά που πέρασε έζησε "το μεγαλείο" του ΟΦΗ.
Αναλυτικά όσα είπεο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ στον AthleticRadio:
Για τα προβλήματα του προηγούμενου καλοκαιριού:
"Όταν μια ομάδα μαζεύεται το τελευταίο 10ημερο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και καταφέρνει στο τέλος να πετύχει το στόχο της, τότε αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Φανταστείτε, ότι τόσο εγώ όσο και ο Ιωαννίδης ήρθαμε την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, μετά την πρώτη αγωνιστική. Πετύχαμε το στόχο μας άσχετα από το ότι δείξαμε ότι μπορούσαμε να πάμε ψηλότερα και το χάσαμε από κάποιες λεπτομέρειες".
Για όσα έζησε στον ΟΦΗ: 
"Όταν δεν ζήσεις την ομάδα, δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και ζώντας την για ένα χρόνο, το καταλαβαίνω και το αισθάνομαι απόλυτα".
Για τη δική του απόδοση: 
"Πρώτα απ’ όλα, προερχόμουν από μια δύσκολη χρονιά. Αυτό το γεγονός μου έδωσε ένα παραπάνω κίνητρο για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Τα περισσότερα παιδιά που ήμασταν στην ομάδα, προερχόμασταν από όχι τόσο γεμάτες σαιζόν. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί είχαμε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο και δίψα για διάκριση".