Λοτζέσκι: Κάθε παιχνίδι και καλύτερος ο Ολυμπιακός

Ο Ματ Λοτζέσκι ήταν από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στη Γαλατάσαραϊ και σε δηλώσεις του τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα παρουσιάζουν βελτίωση σε κάθε παιχνίδι, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον Νέιθαν Τζαουάι.«Είναι μεγάλο συναίσθημα να γυρνάς νικητής από ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, που έγινε σε μία τόσο καυτή ατμόσφαιρα. Παίξαμε ως ομάδα και κερδίσαμε. Σε κάθε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και θα γινόμαστε καλύτεροι», δήλωσε o Ματ Λοτζέσκι, στη κάμερα του ΑΡΤ κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στην Αθήνα.
Ο Αμερικάνος με βελγικό διαβατήριο στην ερώτηση αν το καλό ξεκίνημα του Ολυμπιακού μπορεί να αποπροσανατολίσει την ομάδα, είχε να πει: «Εχουμε την εμπειρία και την ποιότητα να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Εχουμε τον Σπανούλη ως ηγέτη να μας έχει σε εγρήγορση και τον προπονητή μας να κάνει σπουδαία δουλειά».
Ο Λοτζέσκι δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για την περιπέτεια υγεία του σέντερ της Γαλατά, Νέιθαν Τζαουάι: «Στεναχωρήθηκα όταν το έμαθα. Του εύχομαι τα καλύτερα, γρήγορα να γίνει καλά».