Μάντζιος: Κοιτάμε την παραμονή και μόνο

Για τη νίκη επί της Βέροιας, αλλά και γενικότερα για το πολύ καλό ξεκίνημα που έχει κάνει ο Πανθρακικός στο πρωτάθλημα μίλησε ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής Ακης Μάντζιος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι στόχος των Θρακιωτών είναι η παραμονή και μόνο!Αναλυτικά όσα τόνισε ο Ακης Μάντζιος στο Αθλητικό Metropolis:
«Ήταν άλλη μια νίκη στην έδρα μας. Το θετικό είναι ότι παίρνουμε τους βαθμούς που πρέπει και με καλή εμφάνιση. Είναι σημαντικό να εκμεταλλεύεσαι την έδρα σε παιχνίδια σαν κι αυτά. Και εκτός έδρας παρουσιάζουμε καλή εικόνα στα οποία αν είμασταν πιο καλοί στις λεπτομέρειες θα είχαμε παραπάνω πόντους τώρα. Ήταν μια δίκαιη νίκη, έστω και με άγχος κόντρα σε μια ομάδα που έδειξε καλή εικόνα, με καλά αποτελέσματα και καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε ικανοποιημένοι που μια ομάδα που δημιούργησε τόσες ευκαιρίες κόντρα στον ΠΑΟΚ, με την καλή μας αμυντική λειτουργία της επιτρέψει να κάνει μόνο μία ευκαιρία».

Για το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Είναι πολύ σημαντικά τα θετικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα μέχρι η ομάδα να βρει τα πατήματά της. Το γεγονός αυτό αναμφισβήτητα μας τονώνει την ψυχολογία. Ο βαθμός δυσκολίας είναι ακόμη μεγαλύτερος από τη στιγμή που έπρεπε να δημιουργήσουμε μια ομάδα από το μηδέν».

Για τον στόχο της ομάδας και αν πλέον κοιτά το κάτι παραπάνω: «Μόνος μας στόχος η παραμονή. Εκεί έχουμε επικεντρωθεί. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και πρέπει να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στις καλές και τις κακές στιγμές».

Για το σημερινό ματς Ξάνθη-Άρης: «Είναι ένα ανοιχτό ματς. Η Ξάνθη είναι μια ποιοτική ομάδα με κορμό παικτών που αγωνίζονται πολλά χρόνια μαζί. Με δεδομένο το πλεονέκτημα της έδρας θεωρώ ότι έχει τον πρώτο λόγο. Όσον αφορά τον Άρη είχε διαφορετική εικόνα στο τελευταίο ματς. Με το νέο προπονητή μπορεί να ελπίζει σε βελτίωση. Πιστεύω ότι θα δούμε ένα ανοιχτό ματς το οποίο ευελπιστούμε να δούμε και όμορφο».