Μάντζιος: Πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Tύπου της Πέμπτης, ο Άκης Μάντζιος μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, τις απουσίες, το παιχνίδι με τον Πλατανιά, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή του Πανθρακικού μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:
Για τους τραυματίες: «Ο Σαρακατσάνος κάθε μέρα είναι και καλύτερα, ανεβάζει στροφές, κάνει ασκήσεις και με μπάλα και πιστεύω ότι μετά τη διακοπή θα είναι πανέτοιμος. Ο Διονύσης φοράει για τρίτη εβδομάδα μια προστατευτική μπότα και θα αργήσει ακόμη να επιστρέψει. Ο Ιγκόρ τέθηκε νοκ άουτ για δέκα ημέρες, ενώ ο Ζος και ο Εμπό πιθανότατα θα είναι έτοιμοι μέχρι την Κυριακή.
Για τον Μερίνο: «Υπάρχει πιθανότητα να είναι στην αποστολή και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού ίσως και να χρησιμοποιηθεί».
Για την απουσία του Ιγκόρ: «Ψάχνουμε την καλύτερη δυνατή λύση όλη την εβδομάδα, γιατί ο Ιγκόρ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Μέχρι την Κυριακή θα έχουμε βρει την καλύτερη λύση για την εβδομάδα
Για τη βαθμολογική συγκομιδή: «Έχουμε μια πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή, ειδικά αν αναλογιστούμε μάλιστα ότι τα τέσσερα παιχνίδια ήταν εκτός και σε αυτά πήραμε τέσσερις πόντους. Έχει γίνει μια σοβαρή προσπάθεια από όλους, η ομάδα δείχνει ένα σταθερά καλό πρόσωπο. Μας αφήνει βέβαια μια πικρία το γεγονός ότι δεν μπορούμε να κρατήσουμε το σκορ σε κάποιες περιπτώσεις. Δεν κοιτάμε την αιτία, αλλά την ουσία».
Για τα διαιτητικά λάθη: «Δε θέλω να αναφερθώ στη διαιτησία γιατί είναι ξεκάθαρο πού αδικηθήκαμε. Θέλω να σταθώ στην προσπάθεια των παικτών, ακόμη κι όταν μείναμε με 10 παίκτες, γιατί αντεπεξήλθαν πολύ καλά και στερήσαμε δύο βαθμούς από έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Φυσικά πάντα προσπαθούμε να περιορίζουμε τα όποια λάθη γίνονται».
Για το γεγονός ότι η ομάδα εξακολουθεί να δέχεται γκολ στο τέλος: «Με Λεβαδειακό και Πλατανιά παίζαμε με παίκτη λιγότερο, αλλά κι αυτό δε λέει κάτι. Το λάθος έχει να κάνει με την ολιγωρία, την αδράνεια που έχουμε σε μια συγκεκριμένη φάση κι έτσι δεν μπορούμε να κρατήσουμε μέχρι το τέλος το προβάδισμά μας. Και στα Χανιά, έστω και με 10 παίκτες, αν είχαμε καθαρό μυαλό ίσως να είχαμε νικήσει. Ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού με τον Πλατανιά όμως ήταν μεγαλύτερος απ’ ότι φάνηκε, γι’ αυτό και είναι σημαντικός ο βαθμός. Ο Ιγκόρ, ο Ζος, ο Εμπό τραυματίστηκαν, ο Ντιόγκο είχε πρόβλημα και καταλαβαίνετε ότι παίζαμε με 9 παίκτες κάποια στιγμή».