Μάρκοβιτς: Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Νέναντ Μάρκοβιτς, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του από την νίκη κόντρα στο Περιστέρι."Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι μία μάχη. Ξεκινάει μία σειρά αγώνων με πρώτο το ματς με το Περιστέρι στον οποίο δεν υπάρχει για εμάς κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη.
Το Περιστέρι ενισχύθηκε με την προσθήκη δύο ξένων παικτών και αυτό κάνει την αποστολή μας πιο δύσκολη. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας.
Αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου είναι να μειώσουν τα λάθη και να παίξουμε δυνατά και συγκεντρωμένα για 40 λεπτά.
Ελπίζω οι φίλοι μας να γεμίσουν το Σάββατο το γήπεδο για να μας βοηθήσουν και αυτοί έτσι ώστε να πάρουμε την νίκη που χρειαζόμαστε", είπε ο προπονητής του ΚΑΟΔ.
 
Από την πλευρά των παικτών, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης τόνισε: "Παίζουμε με μία καλή ομάδα που παίζει δυνατά και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Βρισκόμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση και αυτό κάνει το παιχνίδι για εμάς "τελικό".
Θα μπούμε στο παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα μας δώσει μεγάλη ώθηση για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όπως ξεκινήσαμε, με νίκες και καλές εμφανίσεις.
Καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη".