Μάρκοβιτς: Στόχος μας να παίζουμε καλό μπάσκετ

Ο ΚΑΟΔ μπήκε βελτιωμένος στο δεύτερο ημίχρονο, είχε πολύ μεγάλη συγκέντρωση, πολύ καλή αλληλοκάλυψη στην άμυνα, πήρε τα ριμπάουντ και έφτασε στην νίκη επί του Πανιωνίου, όπως δήλωσε ο προπονητής των δραμινών, Νέναντ Μάρκοβιτς."Ηταν ένα καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο δεκάλεπτο μας πλήγωσαν και μας δημιούργησαν προβλήματα η ζώνη του Πανιωνίου και τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε σημαντικά βελτιωμένοι, κάναμε διαφορετικό παιχνίδι, είχαμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση, πολύ καλή αλληλοκάλυψη στην άμυνα και αντιστρέψαμε την κατάσταση στα ριμπάουντ.

Πήραμε εμείς τα επιθετικά ριμπάουντ, κάναμε προσεκτικές επιθέσεις και πήραμε την νίκη", είπε αρχικά ο προπονητής του ΚΑΟΔ.

Για το εάν η σημερινή νίκη αλλάζει τους στόχους του ΚΑΟΔ, απάντησε: "Εχουμε δημιουργήσει προσδοκίες με τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα, εγώ, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος.

Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό μπάσκετ και γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά".

Για τα όσα τον συνδέουν με τον Πανιώνιο, είπε: "Ο Πανιώνιος ήταν η πρώτη ομάδα, που μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω την ελληνική πραγματικότητα ως παίκτης και δεν το ξεχνώ.

Αγαπώ τον Πανιώνιο και τον κόσμο του, αλλά είμαι επαγγελματίας προπονητής και σήμερα ήθελα την νίκη του ΚΑΟΔ".