Μέγιερι: Δίνω τον καλυτερό μου εαυτό

Ο Μπάλαζ Μέγιερι μίλησε για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος αλλά και τις δικές του φιλοδοξίες με την "ερυθρόλευκη" φανέλα.
Στον "ΑΘΗΝΑ 9,84" μίλησε ο Ούγγρος τερματοφύλακας ο οποίος στάθηκε στην κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματςο της ομάδας του Πειραιά αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

"Δεν είναι κάτι ξεχωριστό μόνο για την ομάδα, αλλά γενικά για το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που να έχουν κατακτήσει 40 πρωταθλήματα.
Ήταν ξεχωριστό επίσης γιατί ήταν και μία σημαντική ημερομηνία για την ομάδα, ενώ παίζαμε και ένα ντέρμπι. Ήταν μία μεγάλη γιορτή για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται.Πήραμε το πρωτάθλημα και θέλουμε να κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Μετά θα μπορούμε να δούμε το μέλλον και την επόμενη χρονιά.Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνίζονται. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος όταν δεν παίζει."

"Εγώ προσπαθώ κάθε μέρα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και όταν πάρω την ευκαιρία να την εκμεταλλευτώ", δήλωσε ο χαρακτηριστικά ο Μέγκιερι" δήλωσε χαρακτηριστικά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού.