Μέσα Ναζλίδης, Αργυρόπουλος, αμφίβολος ο Αναστασάκος


Δύο θετικά και ένα αρνητικό γεγονός επεφύλασσε για τον Αναστασιάδη η προπόνηση της Παρασκευής του Πλατανιά. Ο Ναζλίδης και ο Αργυρόπουλος τέθηκαν κανονικά στην διάθεσή του για το ματς με τον Πανιώνιο, σε αντίθεση με τον Αναστασάκο, που είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την κυριακάτικη αναμέτρηση.Το πρώτο καλό ήταν ότι ο Ναζλίδης πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα δείχνοντας πανέτοιμος για την μάχη της Κυριακής όπου λογικά θα είναι στο βασικό σχήμα επιστρέφοντας στην 11άδα μετά από δυο ματς όπου η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Στα θετικά συγκαταλέγεται και η συμμετοχή του Αργυρόπουλου, ο οποίος χτύπησε στο ματς της Πέμπτης στην Τρίπολη, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι δεν είχε κάτι ανησυχητικό.

Από την άλλη το μεγάλο πρόβλημα είναι ο Αναστασάκος, ο οποίος ακολούθησε για μια ακόμα μέρα ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση, αυτή του Σαββάτου.

Ο πρώτος σκόρερ του Πλατανιά ταλαιπωρείται από διάταση στον τετρακέφαλο, πρόβλημα το οποίο καθιστά αμφίβολη την παρουσία του στο ματς της Κυριακής. Πάντως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Αναστασάκος να παίξει ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνει ένεση.

Στα πλάνα του Αναστασιάδη επιστρέφει και ο Αγκιλέρα μετά την τιμωρία του ενώ εκτός θα είναι οι τραυματίες Μαραγκουδάκης, Γκονζάλες και φυσικά ο Καστέλς.