Μέσα ο Καμαρά, έξω ο Ετο, εξετάσεις ο Βούκιτς

Την ώρα, που ο Ετο και Βούκιτς είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το ματς με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, ο Καμαρά ενσωματώθηκε στο ομαδικό πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου ΓεωργιάδηΠροπόνηση αποκατάστασης και αποθεραπείας για όσους αγωνίστηκαν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν η αυτή της Δευτέρας (27/5), με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν πρόγραμμα με χαλαρό τρέξιμο, ασκήσεις αποκατάστασης και θεραπείες.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν λίγο πιο έντονο πρόγραμμα που περιείχε εκτεταμένη προθέρμανση και ολιγόλεπτο παιχνίδι τριών ομάδων σε μικρό χώρο.
Μαζί τους προπονήθηκε κανονικά ο Καμαρά που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Αντίθετα ο Ετο ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας και δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα της Τετάρτης (29/5).
Ο Βούκιτς θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπέστη τραυματισμό στον αγώνα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης. Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του στον αγώνα εναντίον του Ατρόμητου.
Οι αρχικές εκτιμήσεις ωστόσο κάνουν λόγο για θλάση και αν επιβεβαιωθούν ο σέρβος θα τεθεί αυτομάτως νοκ άουτ.