Μέσα ο Μπαϊράμι, έξω Σίλντενφελντ και Μέντες

Ενα ευχάριστο και δύο δυσάρεστα προέκυψαν για τον Γιάννη Αναστασίου από την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο Απήλιον. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είδε αφενός τον Εμίρ Μπαϊράμι να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς και αφετέρου τους Γκόρντον Σίλντενφελντ και Νταβίντ Μέντες να παραμένουν εκτός, μειώνοντας στο ελάχιστο τις πιθανότητες να παίξουν στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πλατανιά.Ο Σουηδός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και φώναξε "παρών" στον προπονητή του ενόψει της αναμέτρησης των Χανίων.

Στον αντίποδα, ο Κροάτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Ολλανδός θεραπεία. Αμφότεροι πολύ δύσκολα θα είναι έστω στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα, αν και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή. Το πιθανότερο πάντως είναι να μείνουν εκτός και να πάρουν τις θέσεις τους στην ενδεκάδα οι Τριανταφυλλόπουλος και Λαγός.

Στην απογευματινή προπόνηση ο Αναστασίου έδωσε άδεια και δεν θα προπονηθούν οι Ζέκα, Μπεργκ, Ντίνας, Πράνιτς και Ρισβάνης.

Οι τρεις πρώτοι διότι έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο Πράνιτς λόγω του ειδικού προγράμματος που ακολουθεί και ο Ρισβάνης επειδή το Σάββατο αγωνίστηκε ένα ημίχρονο με τους Νέους και την Κυριακή στο φιλικό με την Παναχαϊκή.