ΜακΚόλουμ: Νίκη για τον κόσμο της Πάτρας

Ο Απόλλων Πατρών έχει μείνει τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη και ο Ερικ ΜακΚόλουμ έδωσε το σύνθημα για... αντεπίθεση στο ματς με τον Πανελευσινιακό το Σάββατο (30/3).
Αναλυτικά όσα είπε ο αμερικανός γκαρντ στο www.apollonpatras.gr:
«Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας έκανε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο. Πρέπει να μπούμε δυνατά, να τους αιφνιδιάσουμε και να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας, ο οποίος στηρίζει τις προσπάθειες που κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε τη νίκη όσο τη θέλουν και οι φίλαθλοί μας».
Από την μεριά του ο Κίτον Γκραντ πρόσθεσε: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Μετράμε τρεις συνεχόμενες ήττες και παίζουμε στο γήπεδό μας. Χρειάζεται να παίξουμε δυνατά στην άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντς και να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα όταν κερδίζουμε. Περιμένουμε από τον κόσμο μας να μας υποστηρίξει, όπως έκανε ολόκληρη τη χρονιά. Το γεγονός ότι χάσαμε τρία παιχνίδια στη σειρά δεν σημαίνει ότι έφτασε το τέλος του κόσμου. Έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ. Ελπίζω ότι θα έλθουν να μας στηρίξουν και σε αυτό το παιχνίδι».