Μακουκούλα για ΟΦΗ (;)

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε πως ο ΟΦΗ βρίσκεται σε συζητήσεις με Αφρικανό και Ευρωπαίο σέντερ φορ και κυριακάτικο δημοσίευμα θέλει τους Κρητικούς να είναι σε επαφές με τον Αρίζα Μακουκούλα!Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport», ο 32χρονος Κογκολέζος με Πορτογαλικό διαβατήριο (γεννηθείς στις 04/03/1981 στην πόλη Κινσάσα) βρίσκεται στο στόχαστρο των «ασπρόμαυρων» για τη γραμμή κρούσης τους.
Ο Μακουκούλα ολοκλήρωσε  την προηγούμενη σεζόν στη Βιτόρια Σετούμπαλ της Πορτογαλίας με την οποία είχε το β’ εξάμηνο 9 συμμετοχές και 2 γκολ. 
Το α’ εξάμηνο έπαιξε στην Τουρκία με την Καρσίγιακα έχοντας 10 συμμετοχές και 3 γκολ.
Έχει αγωνιστεί επίσης στην Τουρκία με την Καϊσέρισπορ, τη Μανίσασπορ, στην Πορτογαλία φόρεσε τις φανέλες της Μπενφίκα και της Μαρίτιμο και στην Ισπανία της Σεβίλλης, της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, της Ταραγόνα και της Λεγκανές.
Παράλληλα έχει περάσει και από τη Γαλλία παίζοντας στη Ναντ. Η καλύτερή του περίοδος ήταν το 2009 - 2010 με τη Μανίσασπορ στην Τουρκία. Συγκεκριμένα έκανε φοβερή χρονιά με 21 γκολ σε 29 παιχνίδια και αναδείχθηκε πρώτος σκόρε στο πρωτάθλημα.
Τις επόμενες ώρες θα φανεί, αν πράγματι υπάρχει θέμα με τον Μακουκούλα ή απλώς είναι ένα σενάριο που προέρχεται από μάνατζερ...