Μανιάτης: Καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης, σε δηλώσεις του μετά την νίκη-πρόκριση επί του ΠΑΣ στο Κύπελλο, τόνισε ότι η ομάδα του θα παρουσιάζεται καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι, για να ικανοποιήσει και τον κόσμο της με τις εμφανίσεις της."Σίγουρα ο δεύτερος στόχος ο φετινός είναι να φτάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι.
Εχουμε καινούριο προπονητή που προσπαθεί να μας μάθει και να μάθουμε και εμείς τι ζητάει μέσα στο παιχνίδι του και να το βγάλουμε εμείς, είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε την δουλειά του.
Πιστεύω ότι με τη νέα χρονιά θα δείξει η ομάδα αυτό που θέλει ο προπονητής. Βέβαια, εμείς θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε να βγάζουμε αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, όπως θέλουμε και εμείς για να το ευχαριστηθούμε εμείς πρώτα και μετά να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος.
Τώρα από εκεί και πέρα, εντάξει για το Κύπελλο, είμαστε μέσα στον στόχο και θα προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε", είπε ο μέσος του Ολυμπιακού.