Μανιάτης: Το θέλουμε πολύ να πάμε στην Βραζιλία


Ο Γιάννης Μανιάτης δεν αγωνίστηκε, λόγω τιμωρίας στον αγώνα με τον Λιχτενστάιν, ωστόσο παρακολούθησε το ματς από το Καραϊσκάκη και μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως η Εθνική έκανε το καθήκον της, νίκησε, αλλά δεν της ήρθε το αποτέλεσμα όπως θα ήθελε στο Κάουνας, αφού η Βοσνία νίκησε. Ο διεθνής μεσοαμυντικός τόνισε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για τους αγώνες μπαράζ εκφράζοντας την αισιοδοξία του για πρόκριση στο Μουντιάλ.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανιάτης:
"Το μυαλό μας ήταν και στο άλλο παιχνίδι. Δυστυχώς κατάφεραν να σκοράρουν. Εμείς κάναμε το καθήκον μας. Η ομάδα νίκησε, αυτό έπρεπε να κάνει.

Στα δύσκολα τα καταφέρνουμε και θα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και έτοιμοι γι' αυτά τα παιχνίδια. Ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει. Δεν μένουμε εκεί. Κοιτάμε τα επόμενα ματς και πρέπει να πάρουμε την πρόκριση γιατί όλοι οι Έλληνες θέλουν να πάμε στη Βραζιλία.

Δεν θέλω να πω ποια ομάδα θέλω αντίπαλο. Ο προπονητής μου θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να έχει έτοιμα τα πλάνα του. Θα είναι καλά προετοιμασμένος και όλοι μαζί θα πάρουμε την πρόκριση. Η ομάδα το θέλει πολύ, το πιστεύουμε και θα είμαστε εκεί. Η Γαλλία σαφώς είναι η πιο δύσκολη ομάδα πιστεύω αλλά είναι νωρίς ακόμα".