Μανούσος: Εχει να δώσει πολλά η Καλλονή

Η ομάδα της Καλλονής ανέβηκε πρώτη φορά στην ιστορία της στη Super League και η επιθυμία όλων των μελών της ομάδας είναι να γίνει μια καλή οργάνωση, ώστε να μπορέσει να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία. Σίγουρος πως θα καταφέρει τον στόχο αυτόν εμφανίστηκε ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Μανούσος.Την αισιοδοξία του για την πορεία της Καλλονής εξέφρασε ο Γιώργος Μανούσος που τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα lesvospost.com:
Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου: "Ηταν ένας πολύ  δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με πάρα πολύ άγχος και πίεση ειδικά αν κρινότανε η κοπή μιας ολόκληρης χρονιάς... τα καταφέραμε παρόλο που δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα".
Για την ύπαρξη προτάσεων από άλλες ομάδες: "Ναι μου ήρθανε κάποιες προτάσεις από Ελλάδα αλλά τον πρώτο λόγο το έχει η ομάδα μου η Καλλονή γιατί δεσμεύομαι με ενός ακόμα χρόνου συμβόλαιο".
Για το αν θα ήθελε να αγωνιστεί στο εξωτερικό: "Ναι γιατί όχι; Είναι μια διαφορετική πρόκληση και θα το ήθελα".
Για το ότι τη νέα σεζόν θα τεθεί αντίπαλος με τον ΟΦΗ: "Τα συναισθήματα θα είναι πολύ ωραία γιατί πέρασα μεγάλες στιγμές στον ΟΦΗ. Θα είναι για μια ζωή μέσα στην καρδία μου με είχε αγαπήσει ο κόσμος και εγώ επίσης!!! Λόγο συγκυριών έφυγα από εκεί!!!".
Για το αν η καλλονή θα εξασφαλίσει την παραμονή στη Super League: "Η Καλλονή έχει να δώσει πολλά με τον κ. Μιχαλάκη στο τιμόνι και δεν ξέρουμε που θα φτάσει .. όσο για τον αν θα μείνει στη Super League ναι ένα μεγάλο ναι".
Για τον κόσμο της ομάδας στο τελευταίο ματς: "Ο κόσμος ήταν απίστευτος μακάρι να είναι έτσι και στην Α' εθνική. Να είναι κοντά μας όπως στο τελευταίο παιχνίδι πραγματικά συγκλονιστικός".
Για το τι άλλο να περιμένουμε από την ΑΕΛΚ: "Πραγματικά γράψαμε ιστορία και σας είπα και θα το ξανά πω. Η Καλλονή έχει να δώσει πολλά ακόμα ... είμαστε ταπεινοί και θα δούμε στην πορεία".
Για τον Μπάμπη Τεννέ: "Είναι ένας έμπειρος προπονητής, ξέρει πάρα πολύ καλά την κατηγορία και ήταν ο πρώτος που πίστεψε σε εμάς και μας το είχε πει από την αρχή.."Η ομάδα μας θα βγει αρκεί να το πιστέψουμε εμείς οι ίδιοι οι παίχτες" ... Του αξίζουνε πολλά μπράβο".
Για το ότι αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα: "Εγώ το μόνο που θέλω είναι να είμαι γερός να έχω την υγεία μου και όλα θα πάνε καλά. Ταπεινά".
Για το αν θα μείνει για πολλά χρόνια στην Καλλονή: "Για πολλά χρόνια δεν ξέρω, αλλά για ακόμα ένα χρόνο σίγουρα θα είμαι εδώ, από εκεί και πέρα θα δούμε".