Μανωλάς: Να φύγουν οι ανίκανοι παράγοντες από την ΑΕΚ

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Στέλιος Μανωλάς για τους παράγοντες που οδήγησαν την ΑΕΚ στον γκρεμό, κάνοντας παράλληλα λόγο για... restart της ομάδας από το μηδέν."Να φύγουν όλοι οι ανίκανοι παράγοντες που έκαναν ζημιά στην ομάδα και να χτιστεί από το μηδέν ξανά. Αυτή είναι η μόνη λύση για την ΑΕΚ. Κακώς δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες για την κακοδιαχείριση. Γιατί δεν παρεμβαίνει κάποιος να δει τι έχει γίνει εκεί μέσα με τα εικονικά τιμολόγια και όλα αυτά που έφεραν την ΑΕΚ στο χείλος του γκρεμού", είπε στην ΕΡΤ o παλαίμαχος άσος της Ενωσης και συνέχισε...

"Είμαι από 14 χρονών στην ΑΕΚ, έχω περάσει δύσκολα χρόνια αλλά αυτό που ζήσαμε φέτος το βλέπαμε να έρχεται και δεν έκανε κανείς τίποτα για να το αποτρέψει. Δεν πιστεύω ότι οι παίκτες δεν τα έδωσαν όλα. Έπαιξαν όσο καλύτερα γινόταν. Δεν είχαμε το χειρότερο ρόστερ. Όμως έγιναν άλλα τραγικά λάθη που στοίχισαν στην ομάδα".

Τέλος, ο Μανωλάς αναφέρθηκε και στις προεκτάσεις που είχε η μεταγραφή του ανιψιού του, Κώστα, στον Ολυμπιακό. "Εγώ φταίω που έφυγε ο ανιψιός μου που ήθελε να πάει σε μια ομάδα να κάνει καριέρα και να πληρώνεται; Μας έχουν κυνηγήσει όλοι. Όλους τους κυνήγησαν. Όσοι προσέφεραν στην ΑΕΚ δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο. Ο Μπάγεβιτς πήρε έξι τίτλους και δεν μπορεί να μιλήσει για την ΑΕΚ. Η ομάδα δεν έχει υποβιβαστεί ακόμη. Καθίστε να αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί που προβλέπει ο κανονισμός και βλέπουμε".