Μανωλά στη θέση του Κολοτσίνι θέλουν στη Νιούκαστλ

Ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι διανύει την τελευταία του σεζόν στη Νιούκαστλ και οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας βλέπουν στο πρόσωπο του Κώστα Μανωλά τον αντικαταστάτη του στο κέντρο της άμυνας.
Οπως ο Κώστας Μήτρογλου, έτσι και ο Κώστας Μανωλάς έχει τους δικούς του... θαυμαστές μετά τις πολύ καλές του φετινές εμφανίσεις σε Ελλάδα, αλλά κυρίως στην Ευρώπη.
Ο έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά όπως φαίνεται η Νιούκαστλ παρουσιάζει το πιο ζεστό ενδιαφέρον.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sport Day η αγγλική ομάδα σκοπεύει να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μανωλά.
Η Νιούκαστλ βλέπει στο πρόσωπο του έλληνα αμυντικού τον διάδοχο του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι στο κέντρο της άμυνας.
Ο αργεντίνος θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του και οι περισσότερες πιθανότητες τον θέλουν το καλοκαίρι να αποχωρεί από τη Νιούκαστλ.
Ως εκ τούτου οι διοικούντες συλλέγουν πληροφορίες για αρκετούς πιθανούς αντικαταστάτες του, έχοντας τον Μανωλά ως πρώτο στη λίστα τους.
Μέχρι το καλοκαίρι βέβαια πολλά μπορούν να αλλάξουν, αλλά όπως αναφέρει το δημοσίευμα το έχουν πάρει απόφαση να κινηθούν για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.