Μαργαρίτης: Ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου κάτι άλλο

Το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ που θα έχει διετή διάρκεια, υπέγραψε την Τρίτη (9/7) ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τονίζοντας ότι ποτέ δεν είχε στο μυαλό του κάτι άλλο, πέρα από την παραμονή του στον Δικέφαλο του Βορρά.Η παρουσίαση της συμφωνίας με τον Βαγγέλης Μαργαρίτη, έγινε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο παρκέ του PAOK Sports Arena, από τον μάνατζερ της ομάδας Τέλης Ζουρνατσίδη, ο οποίος είπε κατά το ξεκίνημα της ομιλίας του:

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ξεκινάμε με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη αυτή την διαδικασία της παρουσίασης των παικτών μας, για να γίνει πιο εύκολη και η δουλειά των media, αλλά και για να μαθαίνει πιο πολλά και ο κόσμος.

Πέρσι είχα αρκετά να πω για τον Μαργαρίτη και από ότι θυμάμαι υπήρχαν πολλά ερωτηματικά και αρκετή κριτική για την απόφασή μας να τον φέρουμε στην ομάδα, αλλά τώρα πια νομίζω ότι όλοι γνωρίζουν ποιος παίκτης είναι και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την αξία του.

Η παραμονή του στην ομάδα ήταν μία μεγάλη επιτυχία του προπονητή μας, αλλά και της διοίκησης, όμως και ο ίδιος ο αθλητής ήθελε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και έτσι οριστικοποιήσαμε τη συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το μόνο μεμπτό στην υπόθεση είναι ότι υπέγραψε δύο χρόνια συμβόλαιο, γιατί παιδιά σαν τον Βαγγέλη πρέπει να μένουν για πάντα στον ΠΑΟΚ.

Μακάρι όλες οι ομάδες να ήταν γεμάτες από Μαργαρίτηδες γιατί έτσι και το μπάσκετ θα ήταν καλύτερο και η κοινωνία μας θα ήταν καλύτερη λόγω του χαρακτήρα του".

Ο Βαγγέλη Μαργαρίτης από την πλευρά του τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα για τα επόμενα δύο χρόνια με τον ΠΑΟΚ και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το γεγονός ότι οι προπονητές μου και η διοίκηση ήθελαν να μείνω στην ομάδα.

Πέρσι ήταν μια καλή χρονιά και ελπίζουμε η φετινή να είναι καλύτερη. Ελπίζω να μην έχουμε τραυματισμούς, έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Οταν ρωτήθηκε για τις άλλες προτάσεις που είχε, αλλά και το ενδιαφέρον που κάποια στιγμή προέκυψε από τον Αρη, τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Α1.

Εκανα κι εγώ σκληρή δουλειά, όχι μόνο πέρσι, αλλά όλα τα χρόνια που παίζω μπάσκετ. Τώρα γιατί δεν με είχαν προσέξει κάποιες άλλες ομάδες και νωρίτερα δεν τον ξέρω.

Αυτό που ξέρω είναι ότι με κάλυπτε απόλυτα η πρόταση του ΠΑΟΚ. Το κλίμα που υπάρχει είναι άριστο και το καλύτερο για μένα ήταν να συνεχίσω εδώ. Ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου κάτι άλλο άλλωστε".

Ο Μαργαρίτης χαρακτήρισε σαν κορυφαία δική του στιγμή το εντυπωσιακό κάρφωμα που έκανε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό στη Ρόδο, αλλά σαν καλύτερη στιγμή όλης της ομάδας ήταν η νίκη επί του Ολυμπιακού, αν και δεν είχε αγωνιστεί σε εκείνο το παιχνίδι λόγω τραυματισμού.

Ο Μαργαρίτης τόνισε επίσης: "Είχα παίξει στην Ευρώπη ελάχιστα πριν αρκετά χρόνια με τον Ηρακλή. Ουσιαστικά τώρα θα παίξω πρώτη φορά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Και να είμαι ακόμη καλύτερος την επόμενη σεζόν".