Μαρκόπουλος: Δεν μας άξιζε τέτοιο φινάλε

Ο ΠΑΟΚ έκανε μία καλή πορεία φέτος, αλλά δεν του άξιζε τέτοιο φινάλε, όπως δήλωσε ο προπονητής του Δικέφαλου του Βορρά, Σούλης Μαρκόπουλος, μετά την δεύτερη ήττα-αποκλεισμό από τον ΑΓΟΡ."Συγχαρητήρια στα παιδιά του Ρεθύμνου. Κέρδισαν καθώς είχαν περισσότερες επιλογές από μας. Εδωσαν ρυθμό, πράγμα που τους βόλεψε στο παιχνίδι.

Αρχικά εμείς βρήκαμε έναν τρόπο να τους περιορίσουμε, αλλά στην πορεία χάσαμε τον προσανατολισμό μας και την συγκέντρωσή μας.

Φέτος κάναμε μία καλή πορεία αλλά ίσως δεν άξιζε να έχουμε τέτοιο φινάλε, δίχως να θέλω να αδικήσω ή να υποτιμήσω την ομάδα του Ρεθύμνου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση που προσπάθησε πολύ το τελευταίο διάστημα", είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Δέδας υπογράμμισε: "Μπράβο στα παιδιά του Ρεθύμνου που έφτασαν την ομάδα τους ως εδώ. Τους αξίζει, όπως αξίζει ένα μεγάλο μπράβο αυτός ο κόσμος.

Για μας τα πράγματα εξελίχθηκαν τελικά με τον χειρότερο τρόπο. Χάσαμε πολλούς παίκτες, ενώ πολλά παιδιά έσφιγγαν τα δόντια για να παίξουν στο τέλος.

Μπορεί να μην έχει τώρα σημασία αλλά δεν το αξίζαμε. Περάσαμε πολλά και μόνο εμείς μέσα στα αποδυτήρια ξέραμε πόσο αγαπημένοι είμαστε. Ευχαριστώ παίκτες και προπονητές".