Μαρκόπουλος: Καλύτερη η παρουσία μας με την Τραμπζονσπόρ

Παρά την ήττα από την Τραμπζονσπόρ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε σημάδια βελτίωσης, συγκριτικά με την εμφάνιση με την Ουσάκ (20/9)."Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Ολίν, που διοργάνωσε αυτό το πολύ καλό και δυνατό τουρνουά και για την πρόσκλησή τους, αλλά και για την οργάνωση που έχουν.

Για μας, η συμμετοχή μας σε αυτό το τουρνουά μας βοηθά πολύ στην περίοδο της προετοιμασίας μας για να δεθούμε σαν ομάδα, να δούμε τα λάθη μας και να διορθώσουμε, αλλά και να μεγαλώσουμε τα καλά διαστήματα που έχουμε στο παιχνίδι.

Η Τραμπζονσπόρ είναι μία πολύ ισχυρή ομάδα και για τον λόγο αυτό το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα πολύ καλό τεστ για μας. Ξεκινήσαμε το τουρνουά με δύο πολύ καλά παιχνίδια, απέναντι σε ομάδες που έχουν και εξαιρετικά ρόστερ, αλλά και παίκτες έμπειρους.

Αυτές οι ομάδες και η Ουσάκ, αλλά και η Τραμπζονσπόρ πρέπει να είναι κι ένα βήμα πιο μπροστά από μας στην προετοιμασία τους και φάνηκε αυτό από το γεγονός ότι σε πολλές κινήσεις μέσα στο γήπεδο, οι αυτοματισμοί τους δουλεύουν καλύτερα.

Εμείς για παράδειγμα, στο χθεσινό παιχνίδι, ενώ για τρία δεκάλεπτα παίξαμε πολύ καλά, στο τέταρτο δεν τα πήγαμε όπως θα έπρεπε και όταν ο αντίπαλος πήρε διαφορά, δείξαμε σημάδια ανωριμότητας στο παιχνίδι μας.

Ούτε μπορέσαμε να βάλουμε ένα στόχο στο παιχνίδι και να προχωρήσουμε. Ηταν κάτι άσχημο, που μας προβλημάτισε και το συζητήσαμε αρκετή ώρα σήμερα το πρωί με όλους τους παίκτες, είδαμε τι έπρεπε να είχαμε κάνει και τι όχι και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παρουσιάσουμε σημάδια βελτίωσης στο σημερινό παιχνίδι", είπε αρχικά ο Μαρκόπουλος.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου (21/9) τόνισε: "Η Τραμπζονσπόρ είναι σαφώς καλύτερη και πιο ισχυρή ομάδα από τον χθεσινό μας αντίπαλο, αλλά παρόλα αυτά η παρουσία μας στο παιχνίδι ήταν καλύτερη.

Αν και ο αντίπαλός μας και σήμερα έδειξε να είναι πιο έτοιμος, λειτουργήσαμε καλύτερα, σε άμυνα και επίθεση, παίξαμε πιο σωστά όταν ξέφυγαν στο σκορ και επιστρέψαμε, είχαμε βελτίωση και αντισταθήκαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Είναι λίγο δύσκολο να παίζεις τρία σερί παιχνίδια, αλλά από την άλλη είναι καλό για μας, γιατί μας βοηθά να δεθούμε σαν ομάδα και ελπίζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι.

Υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία τα οποία μπορείς να δεις και να βγάλεις συμπεράσματα κι αν δουλέψουμε πάνω σε αυτά που εντοπίσουμε ότι θέλουμε βελτίωση και βάλουμε όλα όσα χρειαζόμαστε στο παιχνίδι, θα είμαστε καλύτερα".