Μαρκόπουλος: Να δούμε τι θα διορθώσουμε

Ο ΠΑΟΚ ήταν ασύνδετος, έκανε πολλά λάθη και μοιραία ηττήθηκε από τον ΑΓΟΡ στην Πυλαία, στο πρώτο ματς της σειράς για την Α' φάση των πλέι οφ της Α1, όπως δήλωσε ο προπονητής του Δικέφαλου του Βορρά, Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να δει τι θα διορθώσει, ενόψει του δεύτερου ματς στο Ρέθυμνο (23/5)."Μπράβο στο Ρέθυμνο γιατί έπαιξε όπως έπρεπε. Εμείς από την άλλη ήμασταν ασύνδετοι. Κάναμε πολλά λάθη και όταν το Ρέθυμνο έφυγε στο σκορ εμείς κυνηγούσαμε. Πλέον πρέπει να δούμε τι θα διορθώσουμε για το ματς της Πέμπτης

Δεν μας άφησαν να το κάνουμε αυτό, κάναμε κάποια λάθη και το παιχνίδι στη συνέχεια οδηγήθηκε πιο πολύ στην περιφέρεια.

Πάντως στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά μέσα από την ρακέτα, στο δεύτερο όχι τόσο", είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Για την κακή απόδοση των Τσαϊρέλη και Χαραλαμπίδη, σχολίασε: "Ο Τσαιρέλης δεν επανήλθε όπως έπαιζε πριν τον τραυματισμό, οπότε αυτό είναι μία λογική εξήγηση, ενώ όσον αφορά τον Χαραλαμπίδη πιέζεται γενικώς πολύ κι αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για τον παίκτη".

Οσον αφορά στους διαιτητές, επισήμανε: "Τους είπα ότι από την στιγμή που δόθηκε στον παίκτη μας τεχνική ποινή έπρεπε να δοθεί και στου Ρεθύμνου. Αλλά πέραν της διαιτησίας το Ρέθυμνο σήμερα ήταν καλό".

Για το πρόγραμμα των πλέι οφ, τόνισε: "Εμείς παίξαμε το Σάββατο και είχαμε δύο ημέρες να προετοιμαστούμε γι΄αυτό το ματς, ενώ ο αντίπαλος είχε δέκα ημέρες.

Γιατί δεν έβαλαν να παίξουν όλες οι ομάδες την τελευταία αγωνιστική ίδια μέρα; Υπάρχουν κάποια πράγματα στραβά".

Για το ότι η τρίτη και τέταρτη θέση δεν οδηγούν πουθενά και αν αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας, είπε: "Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε και να κοιτάμε την καλύτερη δυνατή θέση, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να παίζουμε γι' αυτές τις θέσεις".

Από την πλευρά των παικτών, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης σχολίασε: "Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Δώσαμε δεύτερες επιθέσεις στο Ρέθυμνο αλλά και τρίποντα και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι.

Πλέον πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς της Πέμπτης και γενικώς να παρουσιαστούμε στο Ρέθυμνο πιο δυνατοί. Θέλουμε να οδηγήσουμε και πάλι την σειρά στην έδρα μας".

Για τις πολλές χαμένες βολές και αν υπήρχε άγχος στο ματς: "Το άγχος είναι αυτό που είχαμε στάνταρ σε όλα τα ματς, ίσως λίγο παραπάνω σήμερα, αλλά δεν νομίζω πως χάσαμε τις βολές λόγω άγχους".