Μαρκόπουλος: Ο Αρης είναι τελείως διαφορετικός από τον πρώτο γύρο

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι όποια ομάδα θα έχει την υπομονή και τον έλεγχο του ρυθμού θα μπορέσει να επιβάλει τον ρυθμό της, ενόψει του ντέρμπι με τον Αρη."Σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζει ρόλο η θέση, αλλά πως θα βρεθούν οι παίκτες μέσα στον αγώνα. Οποια ομάδα θα έχει υπομονή, τον έλεγχο του ρυθμού θα μπορέσει να επιβάλει το δικό της στυλ.
Ο Αρης είναι τελείως διαφορετική ομάδα από ότι στον πρώτο γύρο. Εχει βάλει στο ρόστερ του αρκετούς νεαρούς και νέους παίκτες που έχουν ενσωματωθεί και αποτελούν τον βασικό κορμό σε πολλά παιχνίδια.
Είναι σίγουρα μια ομάδα με πολλή ενέργεια, παίζει καλό μπάσκετ και είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να είσαι πολύ δυνατός για να τον νικήσεις.
Τα κύρια στοιχεία του, είναι ο αιφνιδιασμός, η δυνατή και σκληρή του άμυνα, όπως και το ότι έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να πάρουν πάνω τους το παιχνίδι.
Νομίζω θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να ευχαριστηθεί το παιχνίδι. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο κανα διατηρήσουμε το αήττητο της έδρα μας", είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.
Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Δέδας τόνισε: "Αυτό είναι σίγουρα ένα μεγάλο παιχνίδι.

Το περιμένει όλος ο κόσμος κι εμείς από την πλευρά μας και ελπίζουμε ότι κάναμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα πολύ ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα.
Ο Αρης χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος. Θέλουμε να κερδίσουμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το πετύχουμε.
Εχουμε καλή ψυχολογία, πιστεύω ότι έχουμε και καλή ομάδα και θα βοηθήσει στην προσπάθειά μας το γεμάτο γήπεδο.
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο κι αυτό που θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους μας είναι να έρθουν στο γήπεδο και να δημιουργήσουν μία πολύ θερμή και όμορφη ατμόσφαιρα, μακριά από ακρότητες".