Μαρκόπουλος: Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, σε δηλώσεις του μετά την νίκη επί του Αρη, τόνισε ότι το ντέρμπι κρίθηκε στην άμυναμ, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τον κόσμο για τη στήριξή του."Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που παρόλο που δεν ξεκινήσαμε καλά μας στήριξε και η παρουσία του ήταν καταλυτική.
Ο Αρης στην αρχή εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες μας στην πορεία παρόλο που καταστρέψαμε παίκτες επιθετικά καλύψαμε αυτά τα κενά.

Είχαμε ένα πεντάλεπτο καλό, πήραμε διαφορά και τη κρατήσαμε. Συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τους παίκτες για την προσπάθειά τους στην άμυνα, πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα, όταν δέχεσαι δέκα πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο αυτό τα λέει όλα. Αυτό λειτούργησε θετικά.

Εκεί δημιουργήθηκε μία αρνητική κατάσταση στην άμυνα του Αρη και μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε κάποια ελεύθερα σουτ. Το θέμα είναι ότι μπορέσαμε να αντιδράσουμε.
Σε ένα παιχνίδι που παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία είναι σημαντικό που αντιδράσαμε, γιατί όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μπορεί από την παρουσία του κόσμου να υπήρχε επιπλέον άγχος.
Τα τρίποντα είναι σίγουρα και θέμα ημέρας, όταν ο παίκτης το πιστεύει μπορεί να συμβεί.

Στην Ελλάδα υπάρχουν παίκτες παγκοσμίου ακτινοβολίας, αυτό δεν πρέπει να το σπρώξουμε; Θα είναι καλό για όλους", είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.