Μαρσέλο: Ονειρό μας το 10ο Champions League

Για τους στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης και για το 10ο Κύπελλο Πρωταθλητριών, που αποτελεί διακαή πόθο της Bασίλισσας τα τελευταία χρόνια, μίλησε ο Μαρσέλο με αφορμή τη παρουσία του στο επίσημο κατάστημα της Adidas στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου"."Πρέπει να φέρουμε κι άλλα καλά αποτελέσματα για να φτάσουμε ως τον τελικό και αισθανόμαστε πολύ καλά, βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Ακούω τον κόσμο στους δρόμους να μιλάει για το δέκατο και ξέρω πως είναι ένα όνειρο η κατάκτησή του, αλλά πρώτα ονειρευόμαστε να βρεθούμε στον τελικό και προχωράμε βήμα-βήμα".

Ο αριστερός μπακ των Μαδριλένων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσεχή αντίπαλό τους στα ημιτελικά του Champions League, Μπορούσια Ντόρτμουντ: "Επιθυμούμε να φτάσουμε στον πολυαναμενόμενο τελικό, αλλά ξέρουμε πως η Ντόρτμουντ είναι μία δυνατή και γρήγορη ομάδα, την οποία αντιμετωπίσαμε στη φάση των ομίλων και από την οποία γλιτώσαμε την ήττα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα στο Μπερναμπέου. Γνωρίζουμε πως ολόκληρη η ομάδα είναι πολύ δυνατή και γι’ αυτό δε θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο έναν παίκτη, αν και είναι δύσκολο να μαρκάρεις τον Ρόμπερτ Λεβαντόσφσκι", ήταν το σχόλιό του.

Ο Βραζιλιάνος άσος, επίσης, σχολίασε και τον επικείμενο τελικό Κυπέλλου με τη "μισητή" συμπολίτισσα, Ατλέτικο Μαδρίτης: "Ο τελικός θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, είναι κάτι ξεχωριστό για τη Ρεάλ το γεγονός πως θα διεξαχθεί στο Μπερναμπέου και περιμένουμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Τέλος, ο διεθνής ποδοσφαιριστής δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τη εθνική του ομάδα: "Στη Βραζιλία δε μιλά κανείς για τίποτε άλλο πέρα από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και το Μουντιάλ. Είναι ιδανικό να αγωνίζεσαι στη χώρα σου, μπροστά στην οικογένειά σου, Η ομάδα που έχουμε είναι ένα κράμα νεαρών και έμπειρων παικτών και βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι για να τα πάμε καλά στο τέλος".