Ματσάρα στην Ριζούπολη, 4-2 ο Απόλλωνας την ΑΕΛ

Με εντυπωσιακό παιχνίδι έκλεισε η αυλαία της 34ης αγωνιστικής της Football League στην Ριζούπολη, όπου ο πρωτοπόρος Απόλλωνας τα βρήκε... σκούρα αρχικά από την ΑΕΛ, ωστόσο με ανατροπή πήρε τη νίκη με 4-2 και παραμένει πρώτος στο +5 από τον Ολυμπιακό Βόλου που ακολουθεί.H ΑΕΛ με γκολάρα του Πάτρικ Αλεξάντροβιτς "πάγωσε" την Ριζούπολη στο 20ό λεπτό κάνοντας το 0-1. Ενώ όλα έδειχναν πως οι βυσσινί θα πήγαιναν προηγούμενοι στα αποδυτήρια ήρθε μια άτυχη στιγμή στις καθυστερήσεις, που έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν. Συγκεκριμένα ο Φαρινόλα έκανε το γύρισμα από τα δεξιά ο Σέρεμετ έδιωξε στα πόδια του Παπαγεωργίου που κόντραρε η μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-1 για τον Απόλλωνα.

Με την έναρξη του β' μέρους ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα σε... πέσιμο του Τσιλιγκίρη και ο Κατσίκης από την άσπρη βούλα έδωσε το προβάδισμα στην Ελαφρά Ταξιαρχία. Η ΑΕΛ απάντησε με νέο εντυπωσιακό τέρμα με σουτ εκτός περιοχής του Αλεξάντροβιτς που έκανε το 2-2 στο 57' δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς, που είχε γίνει... ροκ.

Τελικά ο Μανιάς με προβολή, ύστερα από σέντρα του Κατσίκη στο 66' έκανε το 3-2 και ο Μπάρκογλου στις καθυστερήσεις με κεφαλιά έγραψε το 4-2, την ώρα που οι βυσσινί είχαν χάσει κάποιες ευκαιρίες για να φτάσουν εκ νέου στην ισοφάριση. Οπως και να' χει το παιχνίδι ήταν υψηλού επιπέδου και οι φίλαθλοι που το παρακολούθησαν το ευχαριστήθηκαν...

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Καμαρά, Ρόβας, Κατσίκης (87' Μπάρκογλου), Τσιλιγκίρης (84' Τσεμπερίδης), Μανιάς, Φαρινόλα.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Σκόνδρας, Γιώτας, Νεμπεγλέρας, Χασομέρης (60' Τσιάρας), Μπλέντι (74' Τσίγκας), Τ. Κρητικός (56' Ζεκίνια), Αλεξάντροβιτς, Σ. Κρητικός.