Ματσιούλις: Ολα για τη νίκη!

Ο Γιόνας Ματσιούλις είναι αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του, προκειμένου ο Παναθηναϊκός αύριο το βράδυ να εξαργυρώσει με τον καλύτερο τρόπο το break στη Βαρκελώνη."Πρώτα απ όλα δεν σκεφτόμαστε την… νίκη. Σκεφτόμαστε πως θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μετά βλέπουμε τι θα γίνει. Ξέρουμε πολύ καλά πως η Μπαρτσελόνα δεν έρχεται για να χάσει. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την νίκη" είπε ο Λιθουανός άσος και σχολίασε το ότι οι πράσινοι είχαν την δυνατότητα να ξεκουραστούν.
"Είχαμε περισσότερες μέρες ξεκούρασης από την Μπαρτσελόνα αλλά για εμάς ο καλύτερος τρόπος ξεκούρασης είναι ο ύπνος. Οι προπονητές μας ξέρουν καλά τα τι πρέπει να κάνουμε για όλα τα θέματα και αυτά κάνουμε. Είχαν παιχνίδι χθες και αυτό δεν τους βοηθάει. Εμείς είμαστε πιο ξεκούραστοι και αυτό μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικό για εμάς. Παράλληλα είμαστε νεότερη ομάδα από την Μπαρτσελόνα και μπορεί και αυτό να παίξει τον ρόλο του".
Τελειώνοντας ο Γιόνας Ματσιούλις χαρακτήρισε σπουδαία την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να δοθεί… χώρος και χρόνος στις ελληνικές ομάδες που βρίσκονται στους «8» για να προετοιμαστούν καλύτερα: "Είχαμε την δυνατότητα να ξεκουραστούμε. Είναι σημαντικές λεπτομέρειες που μπορεί να μας βοηθήσουν. Είχαμε περισσότερο χρόνο για γα να προετοιμαστούμε. Και σίγουρα το να μην παίζουμε στην Α1 είναι μια σπουδαία απόφαση που μας βοηθάει πολύ".