Μαυροκεφαλίδης: Μίλησα με τον Τρινκιέρι

Στην επιστροφή του στην Εθνική ομάδα αναφέρθηκε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος υποστήριξε πως είχε επικοινωνία με τον Αντρέα Τρινκιέρι, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν ξέρει τι θα γίνει, παρά το γεγονός πως ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντρέα Τρινκιέρι, τόνισε στον ίδιο ότι τον υπολογίζει.Ο Μαυροκεφαλίδης δήλωσε στην εφημερίδα "Metrosport": "Μίλησα με τον Τρινκιέρι, είπε ότι με υπολογίζει, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν είναι μόνο δικό του θέμα".

Όπως λα δείχνουνότι η επιστροφή του πάουερ φόργουορντ/σέντερ της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης στην εθνική ανδρών εξαρτάται από την ελληνική ομοσπονδία, καθώς ο Έλληνας παίκτης έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Τρινκέρι, εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αυτό που απομένει για να ξαναφορέσει ο Μαυροκεφαλίδης τη γαλανόλευκη είναι να βρεθεί η "χρυσή τομή" με τη διοίκηση της ομοσπονδίας, διότι όπως είναι γνωστό οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν κλονιστεί έπειτα τη αποχώρηση του μπασκετμπολίστα από την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας και την τιμωρία που του είχε επιβληθεί.