Μαχμούτι: Μπορούμε να νικήσουμε

Ο Οκτάι Μαχμούτι μίλησε για το πέμπτο ματς της Εφές με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι ικανή να κάνει το break και να πάρει την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague."Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας ενόψει του 5ου αγώνα της προημιτελικής σειράς. Υπάρχει υψηλός συναγωνισμός στους αγώνες μας με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως η Αναντολού Εφές έχει τη δύναμη να νικήσει στην Αθήνα στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς", τόνισε ο Μαχμουτί και πρόσθεσε:

"Σίγουρα μας περιμένει ένα σκληρό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά, ξέρουμε ο ένας για τον άλλο ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύναμα σημεία και γι' αυτό θα γίνει ένα παιχνίδι... σκάκι. Θεωρώ πως η ομάδα που θα παλέψει μέσα στο παρκέ και θα ελέγξει την πίεση θα είναι αυτή που θα "σφραγίσει" το εισιτήριο για Λονδίνο.

Γι' αυτό θα πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να παλέψουμε για 40 λεπτά. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στην Κωνσταντινούπολη με την τρίτη νίκη και να πανηγυρίσουμε την τρίτη πρόκριση σε Final-4 στην ιστορία μας".

Από την πλευρά του, ο Κερέμ Γκονλούμ είπε: "Τώρα που η σειρά βρίσκεται στο 2-2, θα αντιμετωπίσουμε η μία ομάδα την άλλη σε πέμπτο αγώνα που θα είναι και ο τελευταίος.

Γνωριζόμαστε πολύ καλά πια. Κατά την άποψή μου, η ομάδα που το θέλει πιο πολύ και θα παλέψει περισσότερο θα προκριθεί στο φάιναλ-φορ. "Χτίσαμε" την αυτοπεποίθησή μας με τις δύο νίκες μας, μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα καταθέσουμε όλη μας την ενέργεια στο παρκέ για να προκριθούμε στο φάιναλ-φορ".