Μελισσανίδης: Αλλάζει η ιστορία της ΑΕΚ με το νέο γήπεδο

Στην κατασκευή του νέου γηπέδου στηρίζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης την αναγέννηση της ΑΕΚ, όπως ξεκαθάρισε και στους συνεργάτες του στην συνάντηση με τα μέλη της διοικούσας επιτροπήςΟ Δημήτρης Μελισσανίδης είχε το απόγευμα της Τετάρτης (3/7) συνάντηση γνωριμίας με τα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής, τα οποία και έχουν αναλάβει να τρέξουν την ποδοσφαιρική ΑΕΚ.
Ο "τίγρης" στάθηκε ιδιαίτερα στην κατασκευή του νέου γηπέδου, τονίζοντας στους συνεργάτες του πως αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ώστε η Ενωση να δημιουργηθεί εκ νέου από τις στάχτες της.
"Η ΑΕΚ υπήρχε πριν από εμάς, θα υπάρχει μετά από εμάς και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Αυτό που πρέπει να δώσουμε εμείς στην ομάδα είναι το νέο γήπεδο. Αυτό θα αλλάξει την ιστορία, αυτό θα δώσει ώθηση στην ΑΕΚ. Ο κόσμος πιστεύει σε εμάς, πρέπει να καλύψουμε τις προσδοκίες που υπάρχουν" ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη μεταξύ άλλων.
Σε ότι αφορά τους ρόλους, που θα μοιραστούν στα μέλη της επιτροπής, ο Μελισσανίδης έδωσε τις αρχικές κατευθύνσεις. "Εγώ θα έχω το γενικό πρόσταγμα στο θέμα του γηπέδου, ο Μπάγεβιτς θα έχει το γενικό κουμάντο στο ποδόσφαιρο και ο Γιώργος Ρόκας θα έχει το γενικό κουμάντο στο διοικητικό-οργανωτικό κομμάτι. Όπερ σημαίνει πως θα είναι ο νέος γενικός διευθυντής".
Τέλος ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε τα μέλη να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικά σε αυτά που βγάζουν προς τα έξω ώστε να υπάρχει κεντρική διαχείριση πληροφοριών και να μην βγαίνουν προς τα έξω αποσπασματικά πράγματα.