Μελισσανίδης: Και γήπεδο και πρωτάθλημα

ΑΕΚ που να σαρώνει τα πάντα θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, προαναγγέλοντας τις προθέσεις του για την αναγέννηση της Ένωσης σε εκδήλωση στο Ζάππειο.Μπορεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης να μην έχει τοποθετηθεί ακόμα δημοσίως για την επιστροφή του στην ΑΕΚ, αλλά τα λόγια του στο περιβάλλον του σε εκδήλωση του Συνδέσμου Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών στο Ζάππειο, όπου παρών ήταν και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, είναι ενδεικτικά των προθέσεών του.

Και αυτό γιατί ο ισχυρός άνδρας της AEGEAN μίλησε για τα σχέδιά του σε σχέση με την ομάδα του Δικέφαλου αετού. Απάντησε σε ερωτήματα που τέθηκαν και έστειλε τον απόλυτο στόχο της επόμενης ημέρας:  «ΚΑΙ γήπεδο ΚΑΙ πρωτάθλημα».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Μελισσανίδης είπε πως τα επόμενα χρόνια θα ανήκουν στην ΑΕΚ αφού θα δημιουργήσει νέο γήπεδο και ταυτόχρονα θα συνδυάσει την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Και γήπεδο, και πρωτάθλημα. Αυτό θα γίνει για την ΑΕΚ να είστε σίγουροι. Σε 2 χρόνια θα έχουμε και γήπεδο, ενώ θα πάρουμε και το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του.

Πλέον απομένει και η δημοσία τοποθέτηση από τον Μελισσανίδη, με τις πηγές να αναφέρουν ότι θα ανοίξει τα χαρτιά στις αρχές Ιουνίου.