Με Αβραάμ, Ιμπαγάσα και Σέποβιτς κόντρα στον Φωκικό

Με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο για πρώτη φορά στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του και πιθανότατα και στην ενδεκάδα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Φωκικό το απόγευμα της Τετάρτης για το Κύπελλο στο Καραϊσκάκη. Στην 11άδα βάζει τον Σέποβιτς και τον Ιμπαγάσα ο Μίτσελ.Το παιχνίδι με τον Φωκικό θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του Αβραάμ στην δράση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε απ' τον Μίτσελ στην αποστολή και μάλιστα, ο διεθνής αμυντικός αναμένεται να παίξει απ' την αρχή. Το ίδιο πιθανότατα θα συμβεί και με τους Ιμπαγάσα, Σέποβιτς, οι οποίοι επίσης είναι στην αποστολή.

Ο Μίτσελ πήρε στην αποστολή και τρεις παίκτες από την ομάδα Νέων, τον μεσοαμυντικό Βούρο, τον χαφ Παπασάββα και τον φορ Βέργο.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Τρίτη με προπόνηση στο Ρέντη.  Από αυτήν απουσίασαν οι τραυματίες Φουστέρ, Μπονγκ, Σαλίνο, οι οποίοι συνέχισαν τα προγράμματά τους με θεραπεία και αερόβιο. Ο Μασάντο έκανε επίσης θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή, στην αποστολή βρίσκονται οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπασάββας, Παπάζογλου, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος, Γιαταμπαρέ.

Πλην των τραυματιών, από την αποστολή αποκλείστηκαν και οι Μανιάτης, Σιόβας, Βάις, Σαβιόλα, ο ανέτοιμος Μιγκέλ Τόρες και οι γκολκίπερ Κάρολ και Γιαννιώτης.