Με Γιαταμπαρέ και Αβραάμ η προπόνηση

Την ώρα, που ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συμμετείχε στο οικογενειακό διπλό μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο Σαμπού Γιαταμπαρέ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα
Ο Ολυμπιακός συνέχισε και την Πέμπτη (12/09) την προετοιμασία του ενόψει των αγώνων που έχει να δώσει στο "Καραϊσκάκης" με την Ξάνθη (14/09) και την Παρί Σεν Ζερμέν (17/09).
Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις του με τις εθνικές τους ομάδες. Ανάμεσά τους και ο Σαμπού Γιαταμπαρέ που έκανε πρεμιέρα στο Ρέντη.
Χαμόγελα και για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που μετά από καιρό έβγαλε κανονικό όλο το πρόγραμμα, ενώ αγωνίστηκε και στο δίτερμα.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Με αρκετές επιστροφές διεθνών ποδοσφαιριστών διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το βάρος στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ δούλεψαν και μέσω διτέρματος, με τη συμμετοχή όλων των παικτών, συν του Αβραάμ Παπαδόπουλου.
Ο Μιγκέλ Τόρες συνέχισε το δικό του πρόγραμμα, ενώ με την ομάδα ενσωματώθηκε και γυμνάστηκε κανονικά ο Σαμπού Γιαταμπαρέ. Ο Βλάντιμιρ Βάις έκανε αποθεραπεία για να ανακτήσει δυνάμεις από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σλοβακίας. Η αυριανή προπόνηση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για τις 19:00".