Με Ηρακλή αντί Πουλίδο ο Αρης

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου δοκίμασε τις τελευταίες μέρες τον Ανδρέα Ηρακλή ως στόπερ στην θέση του τραυματία Πουλίδο, και όπως όλα δείχνουν, θα του εμπιστευτεί τη θέση δίπλα στον Κύργια στην αναμέτρηση του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο.Ο τεχνικός του Αρη, βλέποντας μέσα στην εβδομάδα τις πιθανότητες για τον Πουλίδο να λιγοστεύουν, έψαξε τον παρτενέρ του Κύργια στο κέντρο και της άμυνας, και όπως όλα δείχνουν, τον βρήκε στο πρόσωπο του Ανδρέας Ηρακλή, τον οποίο δοκίμασε τις τελευταίες μέρες, στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Ελληνας αμυντικός είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Πουλίδο, από τη στιγμή  που ο Χατζηνικολάου δεν εμπιστεύεται ακόμα τον Καρασαλίδη, με τον Ηρακλή να αποτελεί αυτή τη στιγμή, την πιο έτοιμη λύση.

Πέραν της αλλαγής προσώπου στο κέντρο της άμυνας, ο Χατζηνικολάου, προσανατολίζεται ή τουλάχιστον σκέφτεται κι άλλες αλλαγές. Για παράδειγμα στη μεσαία γραμμή, δοκίμασε δίπλα στον Παπαδόπουλο, τον Οικονομόπουλο, ενώ αντί του Τάτου, είδε την περίπτωση Τριανταφυλλάκου.

Θέμα έχει και με την αριστερή πτέρυγα. Ιμπε, Κοτσαρίδης, Σουνάς ή Ουντότζι και από τα δεξιά ο Σταυρόπουλος; Μανιάς ή Αγγελούδης, μπροστά;

«Σίγουροι», θεωρούνται ο Διούδης, κάτω από τα δοκάρια, ο Κύργιας στα στόπερ, ο Τσουμάνης, με τον Καραγκούνη στα μπακ, ο Παπαδόπουλος, ο Ουντότζι και ο Σταυρόπουλος. Ο Χατζηνικολάου, έχει ν΄ αποφασίσει, δηλαδή, για τέσσερις!