Με νάρθηκα στο χέρι ο Ναπολεόνι θα παίξει στην Τούμπα

Εξάρθρωση στον αντίχειρα ήταν η διάγνωση για τον τραυματισμό του Στέφανο Ναπολεόνι στον αγώνα με τον ΠΑΣ, όμως η κρισιμότητα του ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Τετάρτη αναγκάζει τον Ιταλό επιθετικό του Ατρομήτου να αγωνιστεί κανονικά φορώντας έναν ειδικό νάρθηκα.Στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για το ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας θα είναι ο Στέφανο Ναπολεόνι.

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος στη νίκη επί του ΠΑΣ αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης πήγε στο νοσοκομείο μαζί με τον γιατρό Πέτρο Καπράλο για να υποβληθεί σε ακτινογραφία καθώς ένιωθε πόνους στο χέρι.

Σήμερα επισκέφθηκε τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας Νίκο Πισκοπάκη που διέγνωσε εξάρθρωση στον αντίχειρα και του τοποθέτησε ειδικό νάρθηκα με τον οποίο επιτρέπεται να αγωνιστεί.

Από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ταυλαρίδης και Γιαννούλης, ενώ αντίθετα στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου τίθενται και πάλι οι Δημούτσος, Ουντότζι.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΣ, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Ατρόμητος θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του την Τρίτη και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρίσει για την Θεσσαλονίκη.